“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Din ce in ce mai mulți POLIȚIȘTI cu probleme psihice! Un MILIȚIAN din Covasna A TRAS CU ARMA spre vecini. Acesta se certase cu soția și începuse să consume alcool. A fost găsit dezbrcăcat pe stradă

politia arme 18532200

Întâmplare halucinantă în Covasna, unde un polițist a tras, din senin, cu pușca de vânătoare spre vecinii săi. Oamenii au reușit să fugă, iar atacatorul a fost găsit ulterior umblând pe stradă …dezbăcat. Poliția și procuratura cercetează cazul.

Polițistul din localitatea Pachia, aflată la 6 kilometri de orașul Covasna, se înțelegea bine cu vecinii, un cuplu. Oamenii nu s-au mirat când agentul a apărut la poarta lor.

Bărbatul a ieșit să-i deschidă, dar în acel moment polițistul a tras spre el, cu pușca de vânătoare. Un glonț l-a rănit la mână, iar altul a spart fereastra bucătăriei și s-a înfipt în zid.

Cuplul a reușit să fugă pe ușa din spatele casei și polițistul a plecat, însă doar pentru câteva minute. Probabil pentru că avea arma descărcată. A revenit și a intrat în casa celor doi, unde a lăsat pușca, apoi a ieșit, în căutarea lor, pe stradă. Alertată, Poliția l-a găsit umblând prin sat, în pantaloni scurți.

Vecinii au o singură explicație pentru gestul său – consumul de alcool. Polițistul s-ar fi certat cu soția și, de o săptămână, bea în continuu, spun apropiații lui.

Surse din Poliție afirmă că problema este mai veche: bărbatul ar fi fost prins, anul trecut, cu o alcoolemie de 1,6 la serviciu. Lucra cu publicul și a fost reclamat de un cetățean, care nu s-a putut înțelege cu el. Polițistul nu ar fi pățit nimic, însă, în urma incidentului.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.