DIICOT a găsit droguri la adunarea maghiarilor de la Tușnad, unde invitat de onoare a fost premierul maghiar Viktor Orban

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Harghita au prins cinci persoane care participau la evenimentele organizate cu prilejul Universităţii de Vară de la Bările Tuşnad, cu diferite cantităţi de cannabis şi ecstasy.

Poliţiştii au acţionat, în perioada 19-23 iulie pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, în oraşul Băile Tuşnad, cu ocazia desfăşurării unor manifestări publice, respectiv Universitatea de Vară.

”Astfel, poliţiştii au constatat 5 infracţiuni de deţinere de droguri, în vederea consumului propriu, fiind depistate în interiorul unui festival 5 persoane, toate din judeţul Harghita, având asupra lor diferite cantităţi de droguri de risc, sub formă de cannabis şi de mare risc, sub formă de comprimate de ecstasy. Drogurile ar fi fost destinate atât comercializării în cadrul festivalului, cât şi în vederea consumului propriu”, transmite IPJ Harghita.

Citiți și:  INCIDENT la „tradiţionalul” discurs al lui Viktor Orban la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad

Au fost întocmite dosare penale, pentru infracţiunile de deţinere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu şi deţinere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu.

Cercetările sunt continuate, împreună cu procurorii DIICOT.

Programul Universităţii de Vară de la Băile Tuşnad a inclus, pe lângă dezbateri şi discursuri politice, şi numeroase concerte.

La eveniment a fost prezent ca invitat de onoare premierul maghiar Viktor Orban.

Sursa: ziare.co

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu