Dictatura Verde, ca și Dictatura COVID, nu are nici o legătură cu Salvarea Planetei ci cu SUPUNEREA. Iată Dovada:

Dictatura Sanitară a avut nevoie de o boală reală pentru a declanșa o isterie în masă. La fel, și Dictatura Verde a avut nevoie de un pretext pe post de fitil.

După decenii în care s-a pregătit terenul prin mesaje alarmiste despre încălzirea planetei, topirea calotei glaciare, dispariția urșilor polari sau creșterea nivelului oceanelor (toate dovedite false), pretextul declanșator al Isteriei Verzi a fost accidentul survenit la centrala nucleară de la Fukushima, din 2011, în urma unui cutremur devastator de pământ.

Așa a început nebunia: „încălziștii” au avut brusc revelația că energia nucleară, nu doar că poluează (o altă minciună), dar mai este și periculoasă din cauza posibilelor accidente.

Germania (alături de Franța) s-a așezat imediat în fruntea curentului nebunesc de „înverzire” forțată și a început să-și închidă centralele nucleare.

Deși în Germania cutremurele de pământ sunt ca și inexistente, iar puternica industrie a țării are nevoie de uriașe cantități de energie pentru a fi alimentată.

Fără a mai pomeni de nevoile casnice ale celor 80 de milioane de cetățeni, obișnuiți cu un standard ridicat de viață, care de asemenea presupune un consum mare de energie.

Colac peste pupăză (nici o aluzie la Merkel), Germania nu este o țară cine știe ce însorită sau vântoasă, pentru a compensa a minusul de energie nucleară cu energie solară sau eoliană.

Așa se face că Germania (și, după ea, toată Europa) a ajuns în scurt timp dependentă de gazele lui Putin.

Germanii au simțit pe propriile buzunare binefacerile ecologiste: o creștere a facturilor la energie cu aproximativ 50%, prețul pe care îl plătesc fiind printre cele mai mari din lume.

Toate aceste elemente nu au clintit nici măcar un fir de liță din programul de „înverzire” forțată a Germaniei. O înverzire despre care s-a stabilit că trebuie să aibă loc cu orice preț.

Chiar cu prețul poluării.

Așa cum Dictatura Sanitară nu are nici o legătură cu combaterea bolii, nici Dictatura Verde nu are vreo legătură cu combaterea poluării. Ambele sunt despre Supunere.

În consecință, pentru a hrăni cu energie molohul industrial, veșnic nesătul, politicienii germani nu se sfiesc să se adâncească până la fundul hârdăului cu Aberație.

După modelul Central Valley din California, care, în numele Sfintei Înverziri, a ajuns o pârloagă aridă, și călcând cu bocancii peste sentimentul mistic pe care germanii îl au pentru păduri, guvernul landului Hessa a decis să pună la pământ cea mai vechi și faimos codru din toată Germania și poate din toată Europa.

Este vorba de Reinhardswald, cunoscut și ca Pădurea Fraților Grimm (foto), locul de baștină al spiridușului Rumpelestiltskin.

Căutați pe Google imagini cu „Reinhardswald” și vedeți ce minunăție va fi distrusă pentru a „salva planeta” (!).

Pentru că, pe locul defrișat al mirificului codru, vechi de o mie de ani, care se întinde pe o suprafață de 2.000 de hectare (20 de milioane de metri pătrați), se va construi un falnic câmp de turbine eoliene, menit să compenseze gaura provocată de închiderea centralelor nucleare.

Ironia soartei face ca guvernul din Hessa, care a decis defrișarea colțului de rai, să fie format din coaliția CDU („creștin !?-democrați”, autointitulați „conservatori”) și Verzi.

Proiectul criminal al distrugerii unui simbol al Germaniei și al Europei a fost lansat în urmă cu un an, în plină pandemie de COVID, încă o dovadă că boala nu a reprezentat o urgență reală și a servit ca acoperire pentru numeroase mizerii.

Planul a mers înainte ca un tăvălug. La începutul acestei luni a început lucrul la drumurile de acces pentru utilaje.

Papa Francisc, care a convocat un sinod special dedicat salvării zonei amazoniene, și toți fanaticii Salvării Planetei, care se dau în fiecare an de ceasul morții că ard pădurile lumii, nu au zis nici „pâs”.

În numele „progresului”, Reinharsdwald va fi pus la pământ: asemenea statuilor care sunt dărâmate de pe socluri în toată „lumea civilizată”, asemenea catedralelor cărora li se scot crucile și sunt transformate în discoteci, asemenea istoriei care este rescrisă și mutilată în funcție de necesitățile ideologice…

Pădurea legendară a Fraților Grimm avea un parfum prea puternic de Istorie și Identitate, care amenința ca la un moment dat să trezească poporul german din letargie.

Să îi amintească ce a fost și să realizeze ce a ajuns.

Șșș… Folosiți drujbe cu surdină și topoare cu amortizor…

Popoarele nu trebuie niciodată trezite din somn. În buimăceala momentului, au obiceiul să facă urât.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *