Dictatura gândirii! Mihaela Rădulescu, amendată pentru discriminarea homosexualilor

mihaela-radulescu-479x500

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a hotărât să o amendeze pe Mihaela Rădulescu cu 3000 de lei pentru declarațiile ostile și ofensatoare făcute la adresa homosexualilor. În luna aprlie, Mihaela Rădulescu a scris pe blogul său un text în care le cerea homosexualilor să nu se mai afișeze în public, deoarece sunt „anormali”:

„Sunteţi oameni anormali, oricât vă deranjează că vă numim aşa – dar, dacă vă asumaţi «diferenţa», faceţi-o cu eleganţă, discreţie, convingere, nu neapărat dând iama în dulapul femeilor şi în fardurile lor. Nu ne agresaţi vizual copiii pe stradă, căci noi nu avem cui ne plânge, fiind o majoritate obligată să respecte drepturile unei minorităţi, ci respectaţi şi voi drepturile copiiilor noştri de a creşte normal şi de a alege… drept”

Mihaela Rădulescu și-a motivat atacul la adresa homosexualilor prin faptul că este mamă și ar dori ca fiul ei să nu aibă această orientare sexuală: „Aici a vorbit mama de băiat din mine, care are şi ea, ca şi orice minoritate din lumea asta, dreptul la opinie şi la liberă exprimare. Numai că, în momentul în care faci «greşeala» asta publică, toţi cei vizati te vor atacă ca hienele şi îţi vor demonstra că …ai dreptate – ei au tot felul de drepturi ciudate, ei vor respect şi toleranţă, dar să nu faci greşeala să-i ataci, că devin intoleranţi, iritaţi şi …victime. Iar noi, cei care am vrea să creştem şi ceva nepoţi şi să ne facem coc la nunta banală dintre băiatul nostru şi o …femeie, n-avem dreptul de a spune ce gândim. N-avem curajul de a spune ce ne place, ce ne convine şi ce nu. N-avem voie să stricăm bunătate de campanii pentru respectarea drepturilor minorităţilor, cu impresionante fonduri europene alocate, n-avem banalul drept de a le aminti că lumea a început de la Adam şi Eva, nu de la…Gheorghe şi Ion. Bănuiesc că Dumnezeu nu poate fi contrazis şi acuzat că a fost «politically» incorect….., dar eu voi fi …«decapitată» pentru că am îndrăznit să …spun ce gândesc, ca mama.”

Citiți și:  Lovitură fără precedent pentru UDMR

Dictatura gândirii! CNCD a decis că Mihaela Rădulescu, fiind o vedetă TV, care este mereu în atenția publică, a creat prin declarațiile sale „un cadru intimidant, ostil, degranadt și ofensator la adresa persoanelor homosexuale”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

6 comentarii

 1. Homosexualii si tiganii trebuie inchisi in rezervatii si pusi sa refaca manual tot sistemul de irigatii !

 2. Tanti Aglaia

  In primul rind trebuie desfiintata aceasta organizatie a bulangiilor, apoi pedepsiti cu inchisoarea cei care au ajutat ca o astfel de organizatie sa apara inclusiv cei care au legiferat aceasta porcarie.

 3. Marinca Ionescu

  Nu o simpatizez pe Mihaela Radulescu,dar acum ii spun din toata inima;
  BRAVO MIHAELA!
  Comentariul ei,ca persoana publica,m-a bucurat enorm,pentru ca,nu a instigat si nu i-a discriminat.
  A facut apel doar la BUNUL SIMT,care se pare ca este pe cale de disparitie in intreaga lume.
  S-a ajuns prea departe cu asa zisa "libertate"!
  De ce sunt amendate virtutile si promovat anormalul?
  Dupa atatea mii de ani,blamam creatia fireasca a sexelor lasate pe pamant ca sa procreeze?
  Ce minte diabolica incurajeaza degenerarea speciei umane?
  Pentru bani?Pentru imbogatirea unora?
  Nu se pune problema de discriminare,ci de infestare si manifestare.
  Sexul in public,betia in public,violenta,injuriile,etc.nu duc la civilizatie si evolutie ci , la degradarea speciei umane si la salbaticirea ei.Cine le promoveaza si-n ce scop?
  Cum se cultiva virtutile?Lasandu-ne instinctele in libertate?
  Daca Mihaela a avut curajul sa ne reprezinte pe cei care o aprobam in majoritate,merita sa -i spunem din toata inima;
  BRAVO MIHAELA!

  • Viorica Velcea

   Eu votez cu Mihaela ,pe aceasta tema ,consider ca se face prea mult caz in spatiul public ,daca ar iesi in strada toti cei ce nu sunt cu alta orientare sexuala .?..oricum ar spune ei ,perpetuarea speciei se face .tot in familia -barbat si femeie- sunt altfel ,foarte bine ,sa stea in lumea lor ,sa nu mai iasa in strada ,sa-si vada de viata lor decent ,corect ….eu nu vreau propaganda asta imensa pe aceasta tema si ca mine multi romani.Nu in strada….

 4. Sa se duca dracului!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Sa fie desfiintat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderii acestuia trimisi sa faca inchisoare, pentru ca intentioneaza in mod clar sa forteze un anumit mod de gandire si de viata. "Pregatesc dictatura gandirii", bine spus. Membrii si colaboratorii acestei "institutii" stiu bine ce a patit ultimul dictator. Libertate inseamna sa avem dreptul la opinii si sa actionam in consecinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *