Diana Șoșoacă, SCANDAL în Parlament, în ziua excluderii din AUR: ”Dați-mă afară cu Poliția!”

Înainte de a fi dată afară din AUR, senatoarea Diana Șoșoacă a fost din nou în centrul atenției în Parlament, acolo unde a avut un discurs plin de acuzații față de campania de vaccinare din România.

De la pupitrul Senatului, în stilul său caracteristic, avocata a prezentat o serie de statistici anti-vaccin care arată, spune ea, efectele negative ale imunizării.

Apoi, în momentul care i s-a tăiat microfonul, aceasta a început să arunce cu acuzații extrem de grave și a spus că nu o să permită ”uciderea poporului român”.

Diana Șoșoacă, scandal în Parlament, în ziua excluderii din AUR: ”Dați-mă afară cu Poliția!”
Cu câteva ore înainte să fie exclusă din AUR, Diana Șoșoacă a fost extrem de agresivă într-o intervenție de la pupitrul Senatului. În nota ei obișnuită, a criticat din nou vaccinarea și, spune ea, a venit cu ”adevărul despre efectele adverse” ale vaccinului Pfizer/BioNTech.

”Tot timpul ne opriți să vorbim despre adevăr. Adevărul e că omorâți România pas cu pas, vaccinând femeile. Avem dreptul că vorbim.

Ne puneți pumnul în gură când avem dreptul să luăm atitudine împotriva uciderii poporului român, ăsta este adevărul. Dați-mă afară cu poliția, cu cine vreți dumneavoastră.

Sursa: fanatik.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!