Dialog SIROPOS între Ghita si Kovesi: „Dragă îți fac niște ciupituri, nu pățești nimic”

Sebastian Ghiță a făcut dezvăluiri incendiare, miercuri seara, la România Tv. Fostul om de afaceri, fugit în Serbia, a relatat, printre altele, un episod savuros cu Laura Codruța Kovesi, fosta șefă a DNA.

Ghiță a povestit despre un dialog cu Kovesi, în care aceasta îi spunea că o să-i facă „niște ciupituri”.

„Mi-a spus că îmi face niște ciupituri. „Dragă îți fac niște ciupituri, nu pățești nimic”, așa mi-a zis. I-am zis că dacă îmi face niște ciupituri, să îmi facă ceva serios, nu așa. Nu mi-a făcut doar un dosar, ci mai multe, toate cu probe false”, a spus Sebastian Ghiță.

Sebastian Ghiță a acuzat-o pe Kovesi că a permis procurorilor Negulescu și Onea de la DNA Ploiești să facă fărădelegi:

Citiți și:  BREAKING NEWS | Irina Tănase, chemata de procurorii DNA, la prima oră!

„Doamna Kovesi să îmi spună cum a putut să permită acelor doi oameni, dacă le pot spune oameni, Onea și Negulescu, să facă fărădelegi. Crede că dacă își face cariera pe fărădelegi face bine? Dacă, într-o zi, vor simți cei doi că nu mai au nicio șansă, o să toarne tot.

Oare s-a terminat lumea cu doamna Kovesi, nu mai există procuror care să facă dreptate în țară? Nu poți să faci bine apelând la rele, nici chip cioplit”, a declarat Ghiță.

Fostul om de afaceri nu s-a oprit aici cu acuzațiile împotriva lui Kovesi. Ghiță a acuzat-o că „este vândută străinilor”:

„Știți ce mă distrează doamna Kovesi? ”Nu m-am văzut cu Ghiță în vie!”. Să spună unde ne-am văzut, dacă nu vrea să spună unde nu ne-am văzut. Nu am nicio frică. Kovesi e vândută străinilor și a supravegheat hoția. A fost pusă să îi protejeze pe ăia. Banii noștri s-au dus afară, sub marea grijă și oblăduire a procurorului general al României”, a mai spus Sebastian Ghiță.

Citiți și:  Au colaborat cu procurorii DIICOT!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.