Dialog la distanta. MESAJUL pe care Alexandru Rafila i l-a transmis Andreei Esca? Avertisment pentru toți românii


Dialog de la distanță între șeful Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, și vedeta ProTV, Andreea Esca. Profesorul dă un verdict clar. A vorbit despre gestul Andreei Esca de a renunța la verighetă pe timpul pandemiei de coronavirus.

Alexandru Rafila, mesaj clar pentru Andreea Esca

Andreea Esca a dezvăluit că nu va purta bijuterii în timpul pandemiei, iar profesorul Alexandru Rafila a comentat pe tema acestui aspect.

Reprezentantul Organizației Mondiale a Sănătății a discutat despre acest aspect și l-a catalogat ca fiind unul corect și responsabil. Alexandru Rafila a transmis că este important ca și personalul medical și alți lucrători care intră în contact cu alți oameni să respecte aceste reguli de igienă.

“Gestul ei este corect, dar trebuie să existe această deprindere la tot personalul medical. Riscul ca Andreea Esca să transmită virusul este foarte redus, dar personalul medical nu trebuie să poarte pe mâini nici un fel de obiect decorativ care ar putea să împiedice o igienă perfectă a mâinilor.

Toți cei care lucrează în servicii în care intră în contact cu oamenii trebuie să facă acest lucru, dar mai ales personalul medical care vine în contact cu pacienții”, – a declarat profesorul Rafila, citat de wowbiz.ro.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.