“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

DIALOG HALUCINANT “KOVESI-GHITA” – AMENINTARI fara perdea: Dacă te prind că mai vorbești cu Elena Udrea, TE ARESTEZ”

ghita

O relatare care nu are cum să nu-ţi dea fiori reci chiar şi ca simplu spectator. Dacă aşa stau lucrurile, atunci chiar avem o problemă majoră în ceea ce priveşte modul cum se face justiţie. Spre exemplu: „Dacă te mai vezi cu Udrea, te arestez!”. Deci , potrivit Elenei Udrea, oamenii erau arestaţi doar că vorbeau cu ea NU c-ar fi făcut ceva ilegal.

Sebastian Ghiță a relatat un episod care nu poate să nu şocheze dintr el și Laura Codruța Kovesi! Astfel, conform lui Ghiță, șefa DNA l-ar fi amenințat că îl va aresta dacă va mai vorbi, chiar și la telefon, cu Elena Udrea.

„Într-o zi, Kovesi a venit nervoasă, asculta telefoanele prin București, și mi-a zis: ”dacă te prind că mai vorbești cu Elena Udrea…” Eu m-am uitat așa, prost, la ea. Mi-a zis: ”Dacă te mai vezi cu Udrea, te arestez.”, a mărturisit aseară Sebastian Ghiță la Antena 3.

“Deci oamenii erau arestati nu pentru ca facusera ceva ilegal, ci pentru ca vorbeau cu mine!!! „Quod erat demonstrandum” …ceea ce era de demonstrat s-a demonstrat, a completat Elena Udrea pe contul său de socializare. (Evz.ro)

VEZI SI: CULMEA TUPEULUI- VANGHELIE o AMENINTA pe sefa DNA, KOVESI in sala de judecata

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.