Dialog HALUCINANT intre un primar PNL si o localnică: ‘Ești o proastă și o tâmpită’

Primarul PNL din Moeciu, Mircea Manea, a fost înregistrat în timp ce jignea o localnică, după ce femeia l-a întrebat ce se întâmplă în localitate după viitură, potrivit Antena 3.

În cursul zilei de ieri, comuna Moeciu a fost lovită de o viitură puternică, care a afectat gospodăriile localnicilor și a blocat căile de acces. Când i s-a solicitat ajutorul de către o localnică, primarul din Moeciu i-a adresat femeii mai multe jigniri.

”-Bună ziua, domnu primar! Aveți de gând să faceți ceva și cu noi sau…?

  • Nu.

  • De ce nu?

  • Că nu vreau!

  • Noi nu suntem locuitori ai comunei?

  • Ești o proastă și o tâmpită!

-Mulțumesc frumos!”, este dialogul între localnică și primarul din Moeciu.

Dezastrul lăsat în urma viiturii este de nedescris la Moeciu. Pe Valea Lată peste 20 de gospodării și pensiuni au rămas izolate accesului rutier.

Apele învolburate, cu tone de aluviuni și lemne, au rupt curțile oamenilor și au intrat în case, iar drumul de acces s-a rupt și erodat, astfel că șanțurile formate de viitură sunt de peste 2 m adâncime.

Localnicii nu mai pot intra în curți, iar turiștii s-au grăbit să dea o mână de ajutor și au pus mâna pe lopeți.

O femeie spune că nu a primit niciun ajutor de două zile. Dealul de deasupra casei s-a surpat și era să cadă peste gospodărie, iar curtea este plină cu bolovani si aluviuni.

Primarul spune că a făcut ce a putut și că abia acum a reușit să mobilizeze mai multe utilaje care să refacă drumul de acces pentru a nu rămâne oamenii izolați.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *