Dialog HALUCINANT între celebrul fost șef SRI, Dumitru Dumbravă, și Daniel Dragomir: ‘Amenințările voastre de mafioți nu mai țin, ‘frate’ Mitică’

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, a lansat ieri un apel către Parlamentul României prin care cere o serie de măsuri „necesare pentru readucerea României în matca legalității și a supremației Constituției”, scrie Qmagazine.

În zona de comentarii a postării referitoare la apelul către Parlament, a apărut un dialog, pe care l-am putea descrie ca fiind halucinant, între celebrul general SRI (trecut în rezervă nu demult) Dumitru Dumbravă și Daniel Dragomir.

Totul a pornit de la un „sfat prietenesc” al lui Dumitru Dumbravă către fostul său coleg: „Frate! mai ușor cu pianul pe scări că te penibilizezi. Îți dau un sfat cu bună credință”.

Răspunsul nu a întârziat să apară, Daniel Dragomir spunându-i lui Dumbravă că amnințările „de mafioți” nu țin avertizându- ca vinovații – din SRI – vor răspunde pentru faptele lor.

Citiți și:  Au colaborat cu procurorii DIICOT!

Războiul ironiilor nu s-a oprit aici, fiecare dintre cei doi încercând să „puncteze” prin replici al căror sens profund era știut doar de cei doi ofițeri SRI. Aroganța unuia și adevărurile mai mult sau mai puțin subtile ale celuilalt au făcut deliciul celor care au urmărit dialogul dintre cei doi foști ofiței ai Serviciului Român de Informații. Pentru cei care nu știu, le aducem aminte că generalul Dumbravă este cel care a spus că „justiția este câmp tactic pentru SRI”.

Citiți în continuare halucinantul dialog de pe pagina de Facebook a lui Daniel Dragomir:

„Dumitru Dumbrava Frate! mai ușor cu pianul pe scări ca te penibilizezi.Iti dau un sfat cu bună credință.

Citiți și:  Au colaborat cu procurorii DIICOT!

Daniel Dragomir Amenintarile voastre de mafioti nu mai tin “frate” Mitica. Veti raspunde pentru faptele voastre. Amnistia nu se va aplica celor ce si-au arestat abuziv proprii concetateni. Asa ca… ghinion. La puscarie tu nu rezisti nici 2 zile…. Dar lasa ca o sa ajute Florin

Dumitru Dumbrava Era un sfat prietenesc. Vad ca nu ai nevoie. Ignora-l!Sper sa reușești!

Daniel Dragomir Dumitru Dumbrava pastreaza-ti sfaturile prietenesti si juridice pentru gardieni.

Dumitru Dumbrava Vad ca nu prea îți iese… . Sa ignori sfaturile bune. Mult succes! Ești pe cont propriu. Nu prea mai pariază nimeni pe cai morți zilele astea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.