Dezvăluri din pușcărie! Reacția lui Gheorghe Dincă cand a vazut masa pusa de Craciun

Gheorghe Dincă a avut parte de un meniu consistent de Crăciun la pușcărie, dar și un comportament ciudat

Gheorghe Dincă este considerat un tip extrem de dificil, de aceea, pe parcul ”cazării” lui la pușcărie, în tot acest timp, monstrul din Caracal a avut tot felul de pretenții în pușcărie, mai ales de când a fost transferat la București, la Spitalul Penitenciarului Jilava. La închisoarea de la marginea Capitalei, el s-a plâns inițial că se teme pentru viața lui, însă, unii spun, că o face doar pentru ”impresie artistică”.

”Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţin controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, au dezvăluit persoane din anchetă în urmă cu ceva vreme.

Gheorghe Dincă are un comportament ciudat în pușcărie

Aceleași surse aveau să mai povestească și faptul că Gheorghe Dincă avea să aibă un comportament bizar după ce s-a lâns de colegii de la Jilava. Monstrul din Caracal a început să fie foarte ”prețios” și a amenințat că dacă nu i se vor îndeplini dorințele, el nu va mai colabora deloc cu oamenii legii.

”Dincă a cerut să se facă o anchetă internă la bucătăria centrului de detenție, întrucât consideră că mâncarea ce i se servește în celulă e prea acră”, conform digi24.ro. Criminalul din Caracal nu s-a oprit aici cu pretențiile, ci s-a plâns că nu suportă faptul că cearșafurile nu îi sunt schimbate mai des, iarc ca totul să fie cât mai bizar, Gheorghe Dincă a vrut liniște în celulă.”Omul nu mai suportă gălăgia, spune că îl stresează tot ce aude dincolo de ”cămăruța-salon” pe care o are la Jilava”, au spus persoane de la fața locului.

Pretențiile lui Dincă din ce în ce mai mari și mai absurde.

Din anumite surse aflăm că monstrul din Caracal ar fi cerut un preot înainte de sărbători pentru a se spovedi. Dar asta nu ar fi fost singura lui dorință. Anchetatorii au rămas fără cuvinte când Gheorghe Dincă le-ar fi cerut oficialilor penitenciarului să i se aducă un fotograf pentru o sesiune foto, ca mai apoi, pozele să le fie trimise celor din familie. Dincă ar mai fi cerut un radio și un televizor în celula în care este încarcerat, conform avocatei familiei Melencu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.