DEZVĂLUIRILE SOCANTE ALE UNEI FEMEI! SOȚUL EI A FOST DECLARAT MORT DIN CAUZA COVID-19, DEȘI TESTUL SĂU ERA ÎN LUCRU

Un pacient a fost declarat mort din cauza COVID-19, deși testul său era în lucru. Soția bărbatul a mărturisit că soțul său a fost plimbat prin spitale.

Bărbatul suferea de mai multe boli, printre care diabet, iar în luna mai a început să se simtă din ce în ce mai rău. A chemat ambulanța la domiciliu deoarece nu putea să respire. Medicii s-au deplasat la fața locului și i-au pus o mască cu oxigen.

Soția bărbatului a povestit cum acesta a fost dus la spital, iar apoi a fost plimbat prin alte unități medicale. Între timp, omul s-a stins din viață și a fost trecut pe lista deceselor de COVID-19, deși rezultatul testului său nu ar fi fost gata. (CITEȘTE ȘI: TERASĂ ÎNCHISĂ ÎN VAMA VECHE ÎNCHISĂ, DUPĂ CE O ANGAJATĂ A FOST TESTATĂ POZITIV CU CORONAVIRUS)

”Era diabetic, dependent de insulină de 5 ani de zile, avea și o boală cronică de rinichi, încă nu se avea în stadiu de dializă. Pe data de 1 mai am chemat ambulanța, prin apelul unic 112, a venit o ambulanță cu medic.

El tot spunea că nu primește aer destul. Medicul de pe ambulanță i-a făcut toate investigațiile, i-a măsurat și saturația de oxigen din sânge, iar aceasta era de 93. I s-a pus mască de oxigen, era conștient, vorba, mânca”, a declarat femeia pentru Antena 3.

Avocatul femeii este uluit
De asemenea, avocatul care a preluat cazul este uluit de situația în care s-a aflat bărbatul.

„Șocant pentru mine au fost două elemente din dosar. Pe data de 5 mai omul este declarat decedat suspec de covid, cu cele 4 sau 5 comorbidități care apar în dosar. Dar pe data de 2 mai se emite de la Institutul Cantacuzino, deci nu de oriunde, un certificat din care rezultă că testul a fost negativ.

În al doilea rând, m-a șocat lista cu apelurile telefonice și cu consemnările pe care le-a făcut ambulanțierul care a încercat de mai puțin de 7 ori și doar a 8-a oară a reușit să găsească un spital unde să-l ducă pe om”, a declarat și avocatul Gheorghe Piperea, care a preluat cazul.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *