fbpx
NATIONALNOUTATISTIRI

Dezvăluirile ȘOCANTE ale prostituatei din TIR-ul ce a spulberat patru maşini! Ea a povestit TOTUL!

accident_valea_o_91690500

A fost găsită femeia care se afla în TIR-ul ce a spulberat patru maşini pe Valea Oltului la începutul săptămânii. Doi oameni au murit atunci pe loc, iar alţi cinci au suferit răni grave. Femeia le-a spus anchetatorilor că a ajuns în cabina TIR-ului după ce a făcut autostopul.

O tragedie a avut loc, luni seară, pe Valea Oltului. Doi oameni au murit zdrobiţi în maşina cu care se îndreptau spre casă, iar 5 persoane se afla in stare foarte gravă. Vinovat este şoferul unui TIR, care în timpul mersului, era ocupat cu o prostituată. Bărbatul a intrat cu mastodontul pe contrasens şi a spulberat 3 masini de pe carosabil.

Cele trei autoturisme au fost împrăştiate pe şosea ca popicele. Doi pasageri au fost aruncaţi din maşini în urma impactului. Autocisterna s-a oprit într-un TIR din coloană. Zgomotul infernal a scos oamenii din casă. Martorii spun ca in momentul accidentului, şoferul TIR-ului era ocupat cu o prostitiuata luată la ocazie.

Mărturia prostituatei este esenţială în dosar, asta după ce şoferul a declarat că frâna n-a mai funcţionat. Martorii spun însă că bărbatul a pierdut controlul volanului perntru că a fost distras de prostituată.

Femeia a fost găsită după două zile şi dusă la poliţie pentru a povesti ce s-a întâmplat în timpul accidentului. Ea a spus oamenilor legii că în accidentul s-a produs în momentul în care şoferul a încercat să o dezbrace.

Mai multe ambulanţe i-au preluat pe răniţi. Traficul în zonă a fost dat peste cap mai bine de o oră. Poliţiştii au deschis dosar penal şoferului vinovat pentru ucidere din culpă, iar prostituata a fost căutată două zile de oamenii legii. Vâlcenii care locuiesc în zonă spun că tânăra s-a facut nevazută la scurt timp după producerea accidentului, pe o uliţă din apropiere.

 

VEZI SI: Golanii îți dau la muie, băi, Rus! Și ție și șefului tău, Ponta. Și mentorului vostru, Iliescu. Și mai multora, dar deja e prea lung titlul ăsta…

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.