Dezvăluirile ȘOCANTE ale prostituatei din TIR-ul ce a spulberat patru maşini! Ea a povestit TOTUL!

accident_valea_o_91690500

A fost găsită femeia care se afla în TIR-ul ce a spulberat patru maşini pe Valea Oltului la începutul săptămânii. Doi oameni au murit atunci pe loc, iar alţi cinci au suferit răni grave. Femeia le-a spus anchetatorilor că a ajuns în cabina TIR-ului după ce a făcut autostopul.

O tragedie a avut loc, luni seară, pe Valea Oltului. Doi oameni au murit zdrobiţi în maşina cu care se îndreptau spre casă, iar 5 persoane se afla in stare foarte gravă. Vinovat este şoferul unui TIR, care în timpul mersului, era ocupat cu o prostituată. Bărbatul a intrat cu mastodontul pe contrasens şi a spulberat 3 masini de pe carosabil.

Cele trei autoturisme au fost împrăştiate pe şosea ca popicele. Doi pasageri au fost aruncaţi din maşini în urma impactului. Autocisterna s-a oprit într-un TIR din coloană. Zgomotul infernal a scos oamenii din casă. Martorii spun ca in momentul accidentului, şoferul TIR-ului era ocupat cu o prostitiuata luată la ocazie.

Mărturia prostituatei este esenţială în dosar, asta după ce şoferul a declarat că frâna n-a mai funcţionat. Martorii spun însă că bărbatul a pierdut controlul volanului perntru că a fost distras de prostituată.

Femeia a fost găsită după două zile şi dusă la poliţie pentru a povesti ce s-a întâmplat în timpul accidentului. Ea a spus oamenilor legii că în accidentul s-a produs în momentul în care şoferul a încercat să o dezbrace.

Mai multe ambulanţe i-au preluat pe răniţi. Traficul în zonă a fost dat peste cap mai bine de o oră. Poliţiştii au deschis dosar penal şoferului vinovat pentru ucidere din culpă, iar prostituata a fost căutată două zile de oamenii legii. Vâlcenii care locuiesc în zonă spun că tânăra s-a facut nevazută la scurt timp după producerea accidentului, pe o uliţă din apropiere.

 

VEZI SI: Golanii îți dau la muie, băi, Rus! Și ție și șefului tău, Ponta. Și mentorului vostru, Iliescu. Și mai multora, dar deja e prea lung titlul ăsta…

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *