Dezvaluirile lui Raed Arafat despre COVID-19. A fost o conspirație?


Raed Arafat a vorbit, miercuri seară, despre o serie de teorii ale conspirației cu privire la pandemia coronavirus, explicând că acest lucru este imposibil deoarece ”avem o problemă serioasă cu care se confruntă tot mapamondul”.

Raed Arafat a vorbit, miercuri seară, la Digi 24, despre multele teorii ale conspiraţiei care există în legătură cu pandemia şi a afirmat că, din păcate, multă lume le crede, punând sub semnul întrebării acţiunile autorităţilor.

”Ei cred deja aceste teorii – că de fapt nu e Covid şi că noi exagerăm, că de fapt e o conspiraţie a lui Bill Gates, că e o conspiraţie a nu ştiu cui. Eu am zis-o şi o repet şi astăzi pentru cei care nu m-au auzit zicând-o: dacă e conspiraţie, să înţeleagă lumea că s-a întâmplat un lucru extraordinar. Lumea, toate puterile s-au înţeles. Asta înseamnă că a stat americanul cu rusul, cu chinezul, cu japonezul, cu Europa, cu toată lumea şi au făcut o conspiraţie împotriva populaţiilor proprii. Nu a fost aşa ceva. Cine crede că aşa ceva a fost, este imposibil”, a transmis Raed Arafat.

Citiți și:  Lucian Bode, anunt SOCANT: Raed Arafat s-a IMPLICAT PERSONAL în scandalul Șoșoacă!

„A pornit virusul, este o pandemie”

”Nu discut de originea virusului şi de toate speculaţiile. Până nu avem alte probe, alte dovezi, mergem pe ideea mutaţiei, cum a fost la gripa spaniolă acum 100 de ani aproximativ şi avem o problemă serioasă cu care se confruntă tot mapamondul. Nu e de glumit, este de luat în serios şi trebuie să rămână situaţia asta în domeniul tehnic, fără a fi politizată pentru că riscul pierderii încrederii populaţiei în autorităţi care gestionează acest lucru, riscul major este că la momentul la care vom avea nevoie de colaborarea populaţiei, la modul real, să nu o avem şi factura va fi foarte mare, va fi în vieţi omeneşti”, a mai declarat Arafat.

Citiți și:  Arafat, atacat DUR de Monica Pop: DSU dezinformează CLAR și AMENINȚĂ ca să își ASCUNDĂ greșelile

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat, marţi seara, că absenţa stării de alertă şi a unui mecanism de coordonare poate să ducă la îngreunarea modului de acţiune în lupta împotriva noului coronavirus şi la o înţelegere greşită din partea populaţiei şi că atât timp cât virusul există, nu se poate vorbi de revenirea la normalitate.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.