DEZVALUIRILE lui BECALI dupa ce a stat la masa cu TRUMP: „Am luat o decizie! Trump ma ajuta…” Afla ce vrea sa faca Becali si ce spune despre NEVOIA ca in ROMANIA sa existe un PARTID NATIONALIST PUTERNIC

becali

Becali a fost placut impresionat de victoria lui Trump. Desi, spunea el, nu este interesat de conducatorii celorlalte state, ci de ce se intampla in Romania, cand a vazut la televizor ca Donald Trump este noul presedinte al Statelor Unite, a simtit un fior.

Cei doi se cunosc de cativa ani, atunci cand candidatul american a dorit să investească două miliarde de dolari într-un teren al Latifundiarului din Pipera, pe care dorea să construiască clădiri de birouri. Se pare ca din anumite motive, incercarile au esuat. Totusi, Becali a fost placut surprins de reusita lui Trump, acesta facandu-l sa se gandeasca de doua ori la probabilitatea de a reintra in politica.

VEZI SI: Gigi Becali: “Dacă Iohannis are faţă de preşedinte, atunci eu ar trebui să fiu direct rege”

Becali a mai spus ca tara are nevoie de un partid nationalist, care inainte de orice, sa lupte pentru binele cetatenilor. „Trebuie să construim în următorii patru ani. Dacă sunt dorit, eu pot să fiu alături Partidului România Unită, ca peste patru ani, la următoarele alegeri să facem un partid naţionalist, un partid cu adevărat românesc în care nu să mai aibă loc nicun fel de cârtiţe soroşiste şi niciun fel de influenţă de putere străină”, a mai spus Gigi Becali.

 

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile