GENERAL

Dezvaluirile care aruncă în aer scena politică! ”Noi eram așa, niște papagali, care stăteam la masa guvernului”

boom comic pop art art print poster a G 8828534 0 1

USR s-a decis să vorbească deschis despre motivele care au dus la ruptura alianței cu PNL și adâncirea crizei politice. Care a fost rolul jucat de Klaus Iohannis în toată această mutare a liberalilor și cine este vinovat pentru ieșirea de la guvernare a oamenilor lui Dan Barna și Dacian Ciolos? Un fost ministru userist a dat detalii importante.

Un fost ministru de la USR a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis și a liberalilor. Este vorba de fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea. Fostul șef de la Investiții și Proiecte Europene a făcut o serie de declarații într-o emisiune la Digi24. Acesta a susținut că nu reușește să îşi dea seama încă de motivul pentru care s-a rupt alianța dintre PNL, USR-PLUS și UDMR.

El s-a plâns că miniștrii USR-PLUS era tratați ca niște papagali care stăteau la masa guvernului, iar cei din Executiv luau decizii fără a ține cont de părerea lor.

”Noi eram așa, niște papagali, care stăteam la masa guvernului, iar guvernul decidea fără noi”, a explicat el, descriind atmosfera din Guvernul Cîțu în perioada în care era el ministru.

Ghinea: Mi se pare absurd și acum, mi s-a părut absurd și atunci
Cristian Ghinea a făcut o comparație între plecarea de la guvernare a USR PLUS și un divorț. Astfel, Cristian Ghinea a explicat că era vorba de o situa’ie în care ”atunci când nevasta spune, ăla mai vine și cu o bâtă”.

„Mi se pare absurd și acum, mi s-a părut absurd și atunci”, a punctat fostul ministru al Fondurilor Europene.

Cristian Ghinea a comentat și rolul jucat de Klaus Iohannis în toată această criză politică. Chestionat pe marginea implicării șefului statului în plecarea USR-PLUS din Guvern, Ghinea a evitat să dea un răspuns categoric. El s-a rezumat să declare că nu are dovezi care să-i confirme sau infirme o astfel de pozibilitate. Fostul ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene a oferit însă o replică care poate spune multe.

”Vreți să vă răspund că președintele României a fost în spate, nu am cum, nu am dovada. Dar spun altfel, președintele nu avea cum să știe de plan. Președintele și-a arătat limitele în acest context”, a concluzionat Cristian Ghinea în emisiunea de la Digi 24.

Sursa: capital.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.