Dezvăluiri ULUITOARE despre atacurile de la Capitoliu. Protestatarii, acuzaţi că au vrut să ASASINEZE oficiali

 

Procurorii generați ai SUA îi acuză pe protestatarii de la Capitoliu din 6 ianuarie că au avut intenția de a captura și de a asasina oficialii guvernamentali.

Unul dintre liderii protestatarilor, faimosul șaman cu coarne, pe numele său Chansley , a fost deja arestat după ce s-a pozat în biroul vicepreședintelui Mike Pence.Chansley

Bărbatul ar fi lăsat un bilet pe masa lui Pence pe care a scris că „este doar o chestiune de timp, se va face dreptate”. O amenințare clară la viața lui Pence.

Protestatarii de la Capitoliu, acuzați că au vrut să omoare oameni
„Dovezi puternice, inclusiv declarațiile lui Chansley, arată că protestatarii aveau intenția clară să captureze și să omoare oficiali guvernamentali”, au notat procurorii.

Avocații șamanului nu au putut fi contactați de către Reuters. Între timp, procurorii dezvăluie lucruri incredibile din interiorul Capitoliului, cum e cazul fostului pompier Robert Sanford, acuzat că a aruncat cu un stingător de foc spre capul unui polițist. Un alt protetatar, Peter Stager, a bătut un polițist cu un steag american.

Protestele violente din 6 ianuarie sunt tratate de către procurori drept o insurecție, menită să dea jos guvernul federal. Mai mult, insurecția nu s-a terminat. Procurorii au transmis că șamanul este dependent de droguri și bolnav psihic.

„Chansley a vorbit liber despre faptul că el e convins că e un extraterestru venit pe Pământ”, au scris procurorii.

FBI a arestat până acum 80 de persoane pentru incidentele de la Capitoliu și mai are 200 de suspecți pe care îi urmărește atent.

Michael Sherwin, procuror al Districtului Columbia din Washington, a anunțat că investigația ar putea scoate la iveală mai multe lucruri grave comise de protestatari.

Donald Trump riscă să fie destituit pentru protestele de la Capitoliu, fiind acuzat că a instigat gloata la insurecție. Cu toate acestea, destituirea nu se poate produce până pe 20 ianuarie când va fi instaurat în funcție Joe Biden. Cu toate acestea, o posibilă destituire a lui Trump în Senat i-ar interzice omului de afaceri să mai candideze vreodată la o funcție publică.

Sursa: fanatik.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *