DEZVALUIRI ULUITOARE. Angajaților unui minister li s-a impus LEGEA TACERII. Au semnat!

Jurnalistul Cristian Vasilcoiu, fost șef de cabinet la Ministerul Muncii sub cabinetul PSD, vine cu dezvăluiri uluitoare pe pagina sa de Facebook.

Postarea lui Vasilcoiu este deosebit de dură. El o acuză pe Violeta Alexandru ca pune călușul în gura angajaților, mai ales dacă aceștia au opinii critice la adresa ministrului. Iată ce a scris jurnalistul:

”Ministrul demis al Muncii, Violeta Alexandru, impune o adevărată Omerta – lege a tăcerii, tuturor angajatilor din țară.

Această adevărată Elena Ceaușescu ar vrea doar un ziar Scânteia, care să o laude și niciun angajat să nu mai aibă voie să aibă opinii publice.

Mai nou, angajații sunt puși să semneze în tabele că nu vor exprima niciun fel de opinie publică critică la adresa Violetei Alexandru!

Citiți și:  SEMNAL de ALARMĂ pentru milioane de români care ies la PENSIE

Mai are puțin să ceară și interzicerea Facebook în România, deși cam tocmai asta a făcut, fără să scrie chiar negru pe alb!”.

Să nu uităm,Violeta Alexandru a fost desemnată președintele PNL București, cu 920 de voturi pentru numirea sa și cu 10 voturi împotrivă.

„Nu există penru mine mândrie mai mare alta decât să fiu colega voastră. Mie, acasă de când sunt mică, mi s-a spus mereu: nu fi rea, nu fi rea. Fii bună, fii blândă, fii înțelegătoare, fii respectuoasă, atentă la oamenii din jurul tău, nu fi rea. A venit momentul oamenilor buni să ajungă în poziții cheie și să schimbe Bucureștiul spre binele tuturor. Cred în voi, suntem o forță”, le-a spus Violeta Alexandru colegilor din PNL la consilul partidului.

Citiți și:  O mare lovitură pentru Cîţu! Mesaj dur după lansarea candidaturii

LASA UN COMENTARIU