DEZVĂLUIRI SOCANTE în cazul polițistei care și-a ucis mama si bebelusul iar apoi s-a sinucis | FOTO

Bebelușul de 6 luni, împușcat de mama lui, polițista Adela Maria Lepadat, a murit.

Femeia și-a împușcat mama cu pistolul soțului, și el polițist, după care s-a sinucis.

Bebelusul de 6 luni al femeii a fost gasit ranit, fiind dus la spital. Copilul a murit. Femeia a fost testata psihologic in luna mai a anului trecut.

„Astăzi, în jurul orei 19.00, un polițist, din cadrul Postului de Poliție comunal Mătăsari, a sesizat, prin apel 112, că soția sa, agent de poliție la TF Tg.-Jiu, încadrată în 2006, și-a împușcat mortal mama, în zona toracelui, după care s-a împușcat în cap, folosind pistolul din dotarea acestuia.

Citeste si: Primele imagini de la locul crimei unde o POLITISTA SI-A IMPUSCAT BEBELUSUL SI MAMA

Deplasându-se la fața locului, în comuna Bălești, sat Ceauru, județul Gorj, în interiorul locuinței, polițiștii au găsit și un minor, în vârstă de 6 luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni în zona capului.

Polițista a fost găsită cazută, lângă ușa de la intrarea în locuință, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat.

Citeste si: Iata MOTIVUL HALUCINANT pentru care POLITISTA CRIMINALA DIN TG. JIU SI-A IMPUSCAT BEBELUSUL SI MAMA

La acest moment, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui evenimet.

Precizăm că polițista a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal.

Polițistul deținea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuința acestuia, la începutul acestui an”, transmite Politia Romana.

Citeste si: POLITISTA CRIMINALA CARE SI-A IMPUSCAT FAMILIA. Bebelușul de 6 luni a fost declarat decedat, după ce medicii au încercat timp de mai multe ore să-l resusciteze

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile