DEZVALUIRI SOCANTE FIX DE LA INVENTATORUL TESTULUI COVID: „Nu îți poate spune dacă ești bolnav sau nu” / VIDEO

A existat o mare controversă cu privire la afirmațiile potrivit cărora Kary Mullis, creatorul tehnologiei PCR, utilizată pe scară largă pentru a testa așa-numitele „cazuri” de COVID-19, nu credea că tehnologia este potrivită pentru detectarea prezenței unui virus.

Cei care făceau aceste afirmații au fost atacați și „investigați” de către instituțiile media oficiale, care susțineau că afirmațiile lui Mullis au fost scoase din context.

Așadar, când un video cu Mullis apare, unde vorbește despre eficacitatea tehnologiei, trebuie să îi acordam o mare atenție. În acest videoclip, Mullis discută despre SIDA, unde răspunde la criticile publicului despre tehnologia PCR, atunci cand este utilizată greșit.

Mullis nu spune în mod explicit că tehnologia PCR nu este adecvată pentru detectarea prezenței semnificative a COVID-19, oricum nu ar fi fost posibil, având în vedere că el a murit înainte să apară.

Totodată poziția lui Mullis este clară [minutul 51:49]:

“PCR este doar un proces care vă permite să faceți o mulțime de lucruri. Nu vă spune că sunteți bolnav sau dacă lucrul pe care îl aveți vă face rău sau ceva de genul acesta. ”

Comentariile lui Mullis nu sunt surprinzătoare, pentru oricine care a fost atent la comportamentul autorităților în timpul catastrofei COVID-19. Tehnologia se bazează pe rezultate amplificate de multe ori. Dacă sunt amplificate de mai puțin de 35 de ori , nimeni nu va avea rezultate pozitive. Dacă sunt amplificate de 60 de ori, toată lumea va primi rezultate pozitive. Gândirea defectuoasă este suficient de evidentă.

De ce există un efort atât de concertat pentru a înăbuși pe oricine expune probleme cu utilizarea tehnologiei? Nu există nicio îndoială că aceste atacuri sunt concepute pentru a înșela.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *