DEZVALUIRI SOCANTE FIX DE LA INVENTATORUL TESTULUI COVID: „Nu îți poate spune dacă ești bolnav sau nu” / VIDEO

A existat o mare controversă cu privire la afirmațiile potrivit cărora Kary Mullis, creatorul tehnologiei PCR, utilizată pe scară largă pentru a testa așa-numitele „cazuri” de COVID-19, nu credea că tehnologia este potrivită pentru detectarea prezenței unui virus.

Cei care făceau aceste afirmații au fost atacați și „investigați” de către instituțiile media oficiale, care susțineau că afirmațiile lui Mullis au fost scoase din context.

Așadar, când un video cu Mullis apare, unde vorbește despre eficacitatea tehnologiei, trebuie să îi acordam o mare atenție. În acest videoclip, Mullis discută despre SIDA, unde răspunde la criticile publicului despre tehnologia PCR, atunci cand este utilizată greșit.

Citiți și:  Condamnată la moarte de un test Covid

Mullis nu spune în mod explicit că tehnologia PCR nu este adecvată pentru detectarea prezenței semnificative a COVID-19, oricum nu ar fi fost posibil, având în vedere că el a murit înainte să apară.

Totodată poziția lui Mullis este clară [minutul 51:49]:

“PCR este doar un proces care vă permite să faceți o mulțime de lucruri. Nu vă spune că sunteți bolnav sau dacă lucrul pe care îl aveți vă face rău sau ceva de genul acesta. ”

Comentariile lui Mullis nu sunt surprinzătoare, pentru oricine care a fost atent la comportamentul autorităților în timpul catastrofei COVID-19. Tehnologia se bazează pe rezultate amplificate de multe ori. Dacă sunt amplificate de mai puțin de 35 de ori , nimeni nu va avea rezultate pozitive. Dacă sunt amplificate de 60 de ori, toată lumea va primi rezultate pozitive. Gândirea defectuoasă este suficient de evidentă.

Citiți și:  Cum îți dai seama dacă ai fost infectat cu coronavirus, dar ai fost asimptomatic

De ce există un efort atât de concertat pentru a înăbuși pe oricine expune probleme cu utilizarea tehnologiei? Nu există nicio îndoială că aceste atacuri sunt concepute pentru a înșela.

494 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU