Dezvaluiri SOCANTE din referatul de arestare a lui DAN SOVA

dsva

Informații din referatul de arestare a lui Dan Șova ies la iveală. Potrivit acestuia, senatorul urla când i se refuza încheierea contractelor.

Astfel, potrivit documentului, Șova ar fi perceput un comision ca taxă judiciară de la CET Govora, timp de un an de zile. Mihai Bălan ar fi refuzat încheierea contractului, iar Șova a devenit irascibil și a reușit, într-un final, să-l convingă să facă plățile către el.

Banii erau ridicați de o apropiată a parlamentarului și duși la cabinetul său de avocatură.

Când CET Govora era în imposibilitate de plată, Șova suna personal și se interesa când intră tranșele de bani.

În august 2014, când a fost pus sub urmărire penală într-un alt dosar, ultima plată nu a mai fost efectuată pentru că CET Govora a văzut, în presă, problemele penale ale senatorului.
Șpaga era folosită pentru a plăti datoriile către un deputat din Parlament, ca urmare a unei tranzacții imobiliare.

Procurorii cer arestarea pentru 30 de zile a lui Dan Șova. Acesta a fost reținut, joi, pentru 24 de ore, iar vineri dimineață a fost dus la ÎCCJ pentru ca judecătorii să decidă dacă va fi sau nu arestat. Instanța a rămas în pronunțare.Dezvăluiri din referatul de arestare a lui Dan Șova: Senatorul urla când i se refuza încheierea contractelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.