Dezvaluiri socante din lumea fotbalului romanesc. Orgii cu bautura si gagici. Ce facea Gica Hagi


Serghei Mizil este un personaj cunoscut în lumea mondenă a capitalei. Tatăl său a făcut parte din conducerea Partidului Comunist, era un apropiat al Nicolae Ceaușescu și la vremea respectivă se spunea că este „creierul” inițitivelor pe care le avea România. Paul Niculescu-Mizil a avut șase copii, trei adoptați, dar Serghei a spus că cei mici nu au aflat niciodată care sunt cei „naturali”.

Serghei Mizil cunoaște mulți dintre fotbaliștii care au adus glorie Românei și știe multe povești despre ei. În discuția pe care a avut pe canalul de „Youtube” al lui Robert Niță a dezvăluit câteva nume de fotbaliști „jucători”, a si citi, „prieteni cu paharul”, dar care rupeau nori la antrenamente sau la meciuri chiar și după o noapte albă. Cornel Dinu este unul din personajele principale din povestirile lui Serghei.

„Cu Cornel Dinu eram 24 de ore din 24. Nu mai spun că…. dar lasă că spun, că mă înjur în față cu el, dacă e să… Păi, mergeam cu canistra de vin până la teren și era cel mai bun jucător de pe teren! Să moară mama!

Bă, omul era meserie. Eu nu am văzut niciunul să reziste ca el. Să bea și după aceea să intre în teren…

Și Dobrin mai bea și după aceea intra pe teren și îi omora pe toți (face semn cu mâna cum îi dribla), dar ăla era talent mare”, a povestit în dialogul de pe „YouTube”.

Serghei Mizil, Cornel Dinu, actoria și dulăul Nero
Serghei susține că a fost prieten bun cu Cornel Dinu, dar în ultima perioadă s-au tot contrat.

„Dinu a zis de mine că sunt «rebut genetic» (râde), dar când stau la masă cu el nu zice nimic. Eram într-o cafenea și mă lăuda că sunt mare actor, mă umfla pe acolo… M-am dus la toaletă și m-am oprit după colț și îl aud cum zice. «Dă-l, mă, dracu, ăsta ce a jucat? Nu a jucat nici pe generic (râde în hohote)». Pe mine mă pufnește râsul.

M-a ars o dată. Eram cu mai mulți, beam ceva și mă sună Cornel Dinu. Și îmi zice să nu mai beau, că nu este bine…

Și îmi zice: «Eu, când beau, mă duce Nero, mă ajută Nero…». Și i-am zis. «Bă, dă-mi-l și mie pe Nero, când sunt matol». Și mi-au spus ăia de acolo, că Nero este câinele (râde zgomotos)”.

Serghei și-a continuat recitalul printre hohote de râs. A povestit ce înseamna „la crampoane” în limbajul fotbaliștilor care jucau în Divizia A înainte de anul 1989.

„Băutele și petrecerile mari erau la Sportul Studențesc, acolo era doar echipă de meseriași. Eram la pauza unui meci și îmi strigau: «Hai la crampoane, hai la crampoane». «Ce dracu vor ăștia, că eu nu sunt fotbalist». Ei ziceau crampoane la vodcă.

„Îl știu bine și pe Hagi. El a fost profesionist nativ. Eram acolo cu Marcel Coraș și Gino Iorgulescu, iar jucătorii aveau niște vile frumoase, date de la Sportul. Nicu Ceaușescu aranjase toate cele…

Noi eram acolo cu băutură, cu gagici, iar Hagi se ducea și se culca devreme: «Gică, nu rămâi?». «Nu, mâine am antrenament». Așa a ajuns unde a ajuns. Și Gică Popescu la fel…”, a mai povestit Serghei.

Sursa: prosport.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *