POLITICA

Dezvăluiri SOCANTE despre conflictul dintre Dragnea și Firea

firea 1

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, a făcut dezvăluiri șocante despre conflictul dintre Liviu Dragnea și Gabriela Firea.

Florentin Pandele a povestit, joi seara, la România TV, tot răul pe care l-a îndurat soția sa, Gabriela Firea din cauza lui Liviu Dragnea. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, Pandele a spus că îi dorește să se întoarcă cât mai repede acasă.

„Îi doresc să se întoarcă cât mai repede acasă. Eu nu sunt adeptul acestor măsuri. Are o mare vină. Să mă ierte, pentru că se uită, probabil, la televizor. Ceea ce se întâmplă acum: MAI este condus… Este inadmisibil ca acest minister să nu reușească să stabilească formula lege și ordine, să nu reușească să îi învețe pe cei care încalcă legea. Gabi a fost abandonată. I-am dat mesaj joi. Omul e la necaz. I-am dat mesaj să se întoarcă acasă să își câștige libertatea. A terorizat-o pe Gabi. A stors-o ca pe o lămâie, a tocat-o. Făcea pe neștiutorul, că s-a dat în lipsa mea, că nu știa, când s-a dat ordonanța 7. Mi-au spus miniștri ai Transporturilor: dom’ne, nu aveam ce face! Mi s-a spus că o vor lucra”, a dezvăluit Florentin Pandele la România TV.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.