Dezvăluiri SOCANTE despre conflictul dintre Dragnea și Firea

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, a făcut dezvăluiri șocante despre conflictul dintre Liviu Dragnea și Gabriela Firea.

Florentin Pandele a povestit, joi seara, la România TV, tot răul pe care l-a îndurat soția sa, Gabriela Firea din cauza lui Liviu Dragnea. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, Pandele a spus că îi dorește să se întoarcă cât mai repede acasă.

„Îi doresc să se întoarcă cât mai repede acasă. Eu nu sunt adeptul acestor măsuri. Are o mare vină. Să mă ierte, pentru că se uită, probabil, la televizor. Ceea ce se întâmplă acum: MAI este condus… Este inadmisibil ca acest minister să nu reușească să stabilească formula lege și ordine, să nu reușească să îi învețe pe cei care încalcă legea. Gabi a fost abandonată. I-am dat mesaj joi. Omul e la necaz. I-am dat mesaj să se întoarcă acasă să își câștige libertatea. A terorizat-o pe Gabi. A stors-o ca pe o lămâie, a tocat-o. Făcea pe neștiutorul, că s-a dat în lipsa mea, că nu știa, când s-a dat ordonanța 7. Mi-au spus miniștri ai Transporturilor: dom’ne, nu aveam ce face! Mi s-a spus că o vor lucra”, a dezvăluit Florentin Pandele la România TV.

Citiți și:  A facut-o praf! Birchall s-a DEZLĂNȚUIT după ce Gabriela Firea și-a anunțat candidatura la primărie

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.