Dezvăluiri șoc despre Liviu Dragnea! Ce nu se știa despre liderul PSD

Ordonanța de Urgență privind unele măsuri fiscale, adoptată de guvern, creză încă dezbateri în spațiul public. De această dată, acuzațiile sunt fără precedent, Liviu Dragnea fiind suspectat de legături cu Moscova și Istanbul.

„Taxa pentru sistemul bancar este o taxă cu dedicaţie pentru „investitorii” din afara României. În acest moment taxa se aplică doar băncilor româneşti- cu capital autohton sau străin. Dar dacă un investitor de la o bancă de stat (sau privat) din Moscova, Istanbul sau Beijing doreşte să cumpere obligaţiuni de stat nu plăteşte această taxă.

Este o subvenţie pentru aceştia. Asta ca să vedeţi cât de patrioţi sunt Dragnea, Vâlcov, Teodorovici şi Tăriceanu. Prin această taxă Dragnea şi Teodorovici doresc să transfere datoria publiăa prietenilor lor de la Moscova şi astfel să fim prizonierii lor. Pe viitor Moscova, prin intermerdiul invetitorilor pe care îi condiţionează, poate să arunce economia României în criză doar prin vânzarea obligaţiunilor.

Acest lucru deja se întâmplă. La penultima licitaţie au cumpărat obligaţiunile doar „investitori” străini. Dragnea şi Teodorovici penalizează sistemul financiar românesc şi subvenţionează investitorii de stat de la Moscova sau Istanbul”, a declarat senatorul liberal Florin Câţu.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.