Idioti

Dezvăluiri șoc despre decesul lui Cornel Galeș! Ce spune iubita acestuia: Sunt disperată

ulo

Ies la iveală noi dezvăluiri șocante despre decesul lui Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete. Iubita acestuia rupe tăcerea. Viviana nici nu vrea să creadă că tragedia s-a întâmplat și a decis să plece, de urgență, în Spania, acolo unde s-a întâmplat cumplitul accident de mașină.

Tragedie fără margini în lumea mondenă. Văduvul Ilenei Ciuculete a decedat în Spania, acolo unde și-a pierdut viața în urma unui tragic accdent rutier. După decesul Ilenei Ciuculete, și Cornel Galeș a încetat din viață.

Nașa de cununie al lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete a mărturisit că ar fi primit o veste cumplită. Văduvul regretatei cântărețe de muzică populară ar fi murit într-un accident de mașină. „Am primit telefon de la un agent de circulație din Spania că Cornel Galeș a avut un accident și e mort. Tu știi ceva, a mai confirmat o prietenă”, a spus nașa lui Cornel Galeș într-un comentariu pe o rețea de socialiazare.

Anunțul iubitei lui Cornel Galeș

La aflarea veștii, iubita lui Cornel Galeș a izbucnit în lacrimi. Viviana, șefa și iubita lui Cornel Galeș este distrusă.
Viviana, femeia despre care s-a spus că i-ar fi fost iubită lui Cornel Galeș după tragicul deces al Ilenei Ciuculete, este în aceste momente, disperată, încercând să afle dacă bărbatul a murit sau nu.

Aceasta a recunoscut că trece prin momente cât se poate de dificile. ”Nu știu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost nașă lui Cornel și mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reușesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc. Voi pleca, mâine, de dimineață, deja am rezolvat, și voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reușesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuși, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulație în Spania”, a spus Viviana.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Ne confruntăm cu CENZURA pe Facebook. Dacă dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.