DEZVALUIRI. Jocurile Vioricai Dăncilă în interiorul PSD


Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a vorbit pe larg despre relația pe care o are cu Viroica Dăncilă dar mai ales despre ce greșeli a făcut fostul premier în relația cu PSD.

Marcel Ciolacu a spus clar și răspicat că nu are niciun fel de comunicare cu fostul premier şi lider al social-democraţilor Viorica Dăncilă. Mai mult, el a analizat comportamentul acesteia, arătând că cea mai mare greşeală a lui Dăncilă a ținut de felul în care lua deciziile pe vremea când conducea PSD.

Ciolacu a explicat, duminică seară, la Antena 3, care mai este relaţia sa cu Viorica Dăncilă. “Nu avem niciun fel de comunicare în acest moment”, a spus Ciolacu.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Președintele interimar al PSD a susținut că atacul îndreptat de Viorica Dăncilă împotriva sa în cazul legii privind Autonomia Ţinutului Secuiesc, a fost unul “necolegial”, ”parcă a făcut parte dintr-un joc extern al partidului”. Atunci, fostul lider al PSD i-a cerut demisia lui Ciolacu, apreciind că, „din neglijența ori cu complicitatea președintelui său interimar, PSD a înregistrat o pierdere gravă de credibilitate în privința discursului național, unul dintre atuurile cele mai importante ale partidului nostru”. Dăncilă a scris în acel moment, pe Facebook, că Marcel Ciolacu a pus PSD în situația umilitoare de a fi dăscălit de Klaus Iohannis, iar pe membrii noștri de partid în situația absurdă de a se justifica pentru ceva ce n-au știut.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Acum, a venit rândul lui Marcel Ciolacu să o desființeze pe Dăncilă.

“Am promis colegilor că nu o să iau nicio decizie cu oameni din afara partidului. Asta a fost o mare greşeală a doamnei Dăncilă, de multe ori a luat decizii care au afectat partidul sau linia partidului cu oameni din afara partidului. Acest lucru este nepermis. Deciziile trebuie luate în interiorul partidului”, a punctat Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.