DEZVALUIRI. Jocurile Vioricai Dăncilă în interiorul PSD


Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a vorbit pe larg despre relația pe care o are cu Viroica Dăncilă dar mai ales despre ce greșeli a făcut fostul premier în relația cu PSD.

Marcel Ciolacu a spus clar și răspicat că nu are niciun fel de comunicare cu fostul premier şi lider al social-democraţilor Viorica Dăncilă. Mai mult, el a analizat comportamentul acesteia, arătând că cea mai mare greşeală a lui Dăncilă a ținut de felul în care lua deciziile pe vremea când conducea PSD.

Ciolacu a explicat, duminică seară, la Antena 3, care mai este relaţia sa cu Viorica Dăncilă. “Nu avem niciun fel de comunicare în acest moment”, a spus Ciolacu.

Președintele interimar al PSD a susținut că atacul îndreptat de Viorica Dăncilă împotriva sa în cazul legii privind Autonomia Ţinutului Secuiesc, a fost unul “necolegial”, ”parcă a făcut parte dintr-un joc extern al partidului”. Atunci, fostul lider al PSD i-a cerut demisia lui Ciolacu, apreciind că, „din neglijența ori cu complicitatea președintelui său interimar, PSD a înregistrat o pierdere gravă de credibilitate în privința discursului național, unul dintre atuurile cele mai importante ale partidului nostru”. Dăncilă a scris în acel moment, pe Facebook, că Marcel Ciolacu a pus PSD în situația umilitoare de a fi dăscălit de Klaus Iohannis, iar pe membrii noștri de partid în situația absurdă de a se justifica pentru ceva ce n-au știut.

Acum, a venit rândul lui Marcel Ciolacu să o desființeze pe Dăncilă.

“Am promis colegilor că nu o să iau nicio decizie cu oameni din afara partidului. Asta a fost o mare greşeală a doamnei Dăncilă, de multe ori a luat decizii care au afectat partidul sau linia partidului cu oameni din afara partidului. Acest lucru este nepermis. Deciziile trebuie luate în interiorul partidului”, a punctat Marcel Ciolacu.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *