Dezvăluiri INCREDIBILE de la Rahova! Borcea, de rasul puscariasilor


Cristi Borcea se află la Penitenciarul Rahova de mai bine de două săptămâni, după ce a primit o sentință de cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor terenurilor din stațiunea Mamaia.

Cristian Borcea a fost găsit vinovat pentru faptul că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro. Anchetatorii au stabilit că ex-acționarul ”câinilor roșii” s-a asociat cu alţi doi învinuiţi din dosar, Georgică Giurgiucanu şi Emil Dragoş Săvulescu, în societatea comercială „Holiday Club Neptun” SA, și, în mod legal, trebuie să plătească pentru acest lucru.

În atari condiții, afaceristul a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde va rămâne pentru o perioadă. ”Borcea va sta 21 de zile în carantină, apoi, se va decide în ce închisoare, va fi transferat, cel mai probabil la Poarta Albă”, au dezvăluit persoane apropiate.

În mod surprinzător, în momentul în care s-a predat, Cristi Borcea i-a șocat pe gardienii de la închisoare printr-o cu totul altă atitudine! De altfel, reporterii WOWbiz.ro au prezentat în premieră și informații de la fața locului.

”A fost o mare surpriză felul în care Borcea s-a comportat! Părea detașat, deloc afectat de ce i se întâmplă! I-a dezarmat practic pe toți, mai ales că a salutat de parcă ar fi fost de al casei. Mai mult, în cursul săptămânii, a și glumit cu toată lumea, mai ales când a fost întrebat de copii! Omul de afaceri a spus, cu zâmbetul pe buze, că are aproape o echipă de fotbal, dacă ar fi să îi le ia în calcul și pe gemenele încă nenăscute, le-a zis urmașilor pe nume, a dezvăluit vârstele lor, ca, în final, spre amuzamentul general, să spună că nu se va opri aici, ci, dacă Dumnezeu va vrea, el ar mai dori încă unu cel puțin”, au povestit persoane de la fața locului.
Dincolo de relaxarea cu care privește lucrurile în aceste clipe, afaceristul trebuie să mai aibă și…simțul umorului! Aceleași surse au povestit că, la plimbările zilnice, mai ales la primele dintre ele, el ar fi fost ironizat de colegii de suferință. ”Cristi Borcea este ”atacat” cu Valentina Pelinel la închisoare! Mereu îl șicanează cu ea prin curtea pușcăriei. Îl întreabă râzând de soția lui, ce mai face, dacă tot cea mai frumoasă femeie din România e…Omul nici nu poate să se supere, sunt doar mișto-uri la trecerea timpului, chiar râde și dă și răspunsuri amuzante”, au spus cei de la fața locului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *