DEZVĂLUIRI INCREDIBILE Comisia Europeană critică Guvernul pentru reforme, Cristian Ghinea l-a ascuns de Florin Cîțu

Comisia Europeană ar fi trimis Guvernului României un document critic referitor la reformele pe care ar vrea să le facă. Dezvăluirea incredibilă îi aparține lui Marcel Ciolacu. Liderul PSD afirmă că ministrul Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, ar fi secretizat documentul și nu l-ar fi trimis nici măcar premierului Florin Cîțu.

”E noaptea minții! Ne amanetează viitorul în niște reforme pitite în fișete”, a tunat Ciolacu.

”În loc să-și vadă de ce au de făcut, ei umblă prin țară să își facă campanie electorală. E noaptea minții! Au dispărut după moțiune și stau prin ședințe. Avem reforme adunate câte Spania, Italia, Germania și Franța. Comisia nu a cerut aceste reforme.

Citiți și:  Ministrul de finanțe, Adrian Câciu, a cazut in DIZGRATIE? SURSE

Ghinea a secretizat criticile de la Comisia Europeană, nici la Guvern nu au ajuns. Ei ne amanetează viitorul în niște reforme pitite în fișete. Azi au primit documentul în care li se fac praf reformele. Ne amanetează viitorul cu reforme pe care nu le cunoaștem.

Abia prin octombrie o să stea cineva de vorbă cu noi.”, a spus Marcel Ciolacu, joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!