Dezvăluiri INCENDIARE- Iran a avertizat SUA cu privire la atacurile cu rachete

Iranul a avertizat Statele Unite cu trei ore înainte de a ataca cu rachete baze militare irakiene unde se aflau trupe americane, prin intermediul unei ambasade europene, au informat oficiali americani, relatează site-ul cotidianului Daily Mail, conform Mediafax.

Statele Unite au avut la dispoziție trei ore după ce Iranul a folosit o ambasadă europeană pentru a îi avertiza cu privire la atacuri. Iranienii au pregătit atacuri pentru două baze din Irak, unde erau staționate trupe americane.

Un oficial a adăugat că informațiile primite au permis unui militar american să se deplaseze la una dintre bazele vizate pentru a avertiza soldații.

Informațiile contrazic declarația șefului Statului Major General al forțelor militare americane, generalul Mark Milley, care a afirmat anterior că atacurile au avut ca scop uciderea personalului american.

Citiți și:  BBC MUNDO/ CORONAVIRUS. Țara care se confruntă cu al treilea val. ”E mai mult de-atât! E un TSUNAMI! Mai mortal decât precedentul”

Premierul irakian Adel Abdul Mahdi a informat de asemenea că Iranul a trimis avertismente înainte de atacurile cu rachete, ceea ce a permis mutare trupelor.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

61 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile