DEZVALUIRI INCENDIARE in cazul Caracal: „Procurorul a sărit la mine”

Apar noi amănunte din ancheta de la Caracal. Avocatul familiei Luizei a vorbit despre incidentele pe care le-a avut cu procurorii, unele chiar grave.

Avocatul Tonel Pop a vorbit marți despre incidentele dintre el și procurori. Acesta a sublinat faptul că anchetatorii i-au reproșat faptul că și-a dat ochii peste cap în timpul auderii soției lui Gheorghe Dincă, lucru ce l-a uimit.

„Au fost mai multe incidente. Ca să protejez relația cu DIICOT, nu o să le spun pe toate, unele fiind foarte grave. Dar vă spun o chestiune care m-a stupefiat. La un moment dat, doamna Dincă mințind cu o nerușinare incredibilă, eu m-am mirat, adică mi-am dat ochii peste cap cu o expresie neacademică. Procurorul a sărit la mine cu o nervozitate incredibilă: Cum îmi permit să îmi dau ochii peste cap? Doamna ne mințea de rămăsesem toți stană de piatră și avea pretenția: Eu de ce nu stau stană de piatră și îmi dau ochii peste cap?”, a declarat avocatul Tonel Pop, conform Mediafax.

La un moment dat procurorul i-a dat dreptate avocatului familiei Luizei.

„După care nu a mai rezistat nici dânsul și își dădea palme și ochii peste cap. I-am zis: Ce faceti acum? Imi zicea: Da, aveti dreptate, imi cer scuze”, a mai spus Pop.
Acesta n-ar fi singurul incident cu procurorii: „M-au acuzat că am anunțat-o pe fiica lui Dincă ce a spus mama sa”.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu