Dezvăluiri incendiare despre politicienii care se întâlneau cu Kovesi

Laura Codruța Kovesi continuă să fie în atenția opiniei publice iar politicienii vin cu noi și noi informații despre trecutul fostei șefe a DNA. De această dată, un greu din politică a ținut să facă anumite declarații despre cea care conduce acum Parchetul European.

Fostul lider al PSD, Marian Vanghelie, a vorbit în emisiunea „Realitatea Românescă”, despre statul paralel dar și despre rolul jucat de Laura Codruța Kovesi în trecut.

El a susținut că seria abuzurilor au debutat în clipa în care generalul Florian Coldea a fost numit la conducerea Serviciului Român de Informații.

„Au fost numiți o serie de prim-miniștri care au fost ai statului paralel. Evident că aceste lucruri s-au întâmplat cred că de comun acord cu cei doi care au condus SRI, Maior și Coldea. Din acel moment când a început ca toate lucrurile să fie numite ‘pentru siguranța națională’. Partidele de tenis care se făceau împreună cu Coldea, Maior și toată echipa, șprițurile pe care le făceau împreună, de la întâlnirile pe care le făceau cu doamna Kovesi. Este ceva distrugător! În continuare acești oameni sunt în politică, vor să facă politică și vorbesc despre democrație”, a atacat Marian Vanghelie.

Citiți și:  BREAKING NEWS | Irina Tănase, chemata de procurorii DNA, la prima oră!

El a făcut și o serie de dezvăluiri cutremurătoare din interior.

„Vorbeau oamenii simpli care lucrează acolo că domnul Coldea a dat telefoane la peste 20 de persoane, judecători cu care dânsul colabora, nu știu cum colabora cu ei… Protocoale, ca să fiu civilizat… Ca să se dea telefoane să nu fie audiat. Dacă făcea un politician chestia asta, îl luau pe sus și îl băgau 10 ani de zile în pușcărie”, a decretat Vanghelie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *