Dezvăluiri INCENDIARE despre Dragnea. Atitudine șocantă la adresa Rovanei Plumb

Victor Ponta a făcut dezvăluiri incendiare cu privire la relația pe care Dragnea o are cu unul dintre cei mai importanți lideri ai PSD. Este vorba de Rovana Plumb care ocupă, de altfel, primul loc pe lista pentru Bruxelles.

Victor Ponta l-a pus într-o poziție delicată pe Liviu Dragnea. El a povestit, într-o emisiune la Realitatea TV, ce părere avea președintele PSD despre cea care acum conduce lista partidului la europarlamentare.

“Dacă vă interesează, atunci am și discutat cu domnul Dragnea și cu domnul Tăriceanu despre faptul că mă voi retrage din funcția de președinte al PSD pentru că nu era normal să fiu președinte de partid inculpat și i-am spus atunci de Rovana Plumb, pe care o voi propune. A avut cuvinte atât de urâte despre Rovana Plumb, încât acum, uitându-mă că este locul unu pe listă, eu cred că el tot ca în 2015 crede, nu ca acum. În aceste 5-6 zile cât a trecut, cât a fost bolnav, nu a fost, e treaba lui, nu mă interesează, eu îi urez sănătate, așa cum urez tuturor. În aceste zile s-au întâmplat trei evenimente: două despre care știți, unul despre care nu știți”, a spus Victor Ponta.

Citiți și:  Așa o fi?

El a susținut că nu a vrut să comenteze starea de sănătate a lui Dragnea. “Pentru că nu știu ce boală are, nu am văzut niciun medic vorbind, nu l-am auzit decât pe Codrin Ștefănescu vorbind, nu am comentat, dar văd că are o obsesie în ceea ce mă privește de a-mi menționa numele”, a menționat liderul Pro România. Ponta a mai spus că președintele PSD nu a stat niciodată la căpătâiul său. “Domnul Dragnea ori e mitoman, ori, nu știu, ia droguri pentru că nu a fost nicoiodată la spitalul la care am fost eu internat. A fost la Istanbul, o dată, la hotelul la care stăteam, împreună cu domnul Tăriceanu. Nu a stat la căpătâiul meu, a stat lângă mine, pe un fotoliu”, a punctat Ponta.

Liderul Pro România a vorbit si despre procesul lui Liviu Dragnea și decizia acestuia de a n u se prezenta. ”În primul rând, domnul Dragnea nu s-a prezentat la proces, crezând că se va amâna procesul, dar acesta nu s-a amânat. În al doilea rând, domul Dragnea și-a delegat atribuțiile domnului Iordache, care vineri a sesizat Curtea Constituțională, cu un conflict între puterile statului, care este indentic cu solicitarea făcută de avocații domnului Dragnea, deci practic Camera Deputaților, și eu fac parte din Camera Deputaților, și nu m-a întrebat nimeni dacă sunt de acord sau nu. Este ceva extrem de grav, Camera Deputaților, o instituție a Statului, din care facem parte 330 și ceva de deputați, nu ne-a consultat nimeni, Camera Depitaților este folosită ca avocat pentru o persoană fizică, în cazul de față, domnul Dragnea”, a mai spus Ponta.

Citiți și:  Așa o fi?

El nu s-a oprit aici cu seria declarațiilor incendiare. ”Al treilea lucru pe care nu îl știți și pe care îl voi povesti zilele următoare, exact când aflam că domnul Dragnea este în spital, cu dureri atroce, domnul Dragnea a făcut cerere de viză pentru Statele Unite ale Americii, să plece la AIPAC împreună cu doamna Dăncilă, și nu i s-a dat viză. S-a dat, dar de fapt s-a anuluat, e o chestie cu totul specială și așa de bolnav era, încât își lua viză să plece în America. Deci problema noastră de fapt asta este de ce minte domnul Dragnea?”, a comentat Victor Ponta, la Realitatea TV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.