Dezvăluiri INCENDIARE despre Alina Bica. A fost TRÂNTITĂ şi CĂLCATĂ în picioare cu BESTIALITATE într-o parcare

Avocata Laura Vicol a rupt tăcerea şi a făcut câteva dezvăluiri incredibile despre acel incident care, de fapt, a fost o bătaia cruntă într-o parcare. Alina Bica a fost trântită la pământ şi lovită cu bestialitate. De aici şi decizia de a pleca din ţară pentru a nu sfârşi între patru scânduri.

Laura Vicol: ”Spun doar atât, nu a fost tâlhărită, nu i s-a furat nimic, a fost călcată în picioare cu bestialitate într-o parcare. Mi-a spus că nu vrea să aibă soarta lui Crivăț. Este halucinant, dar este adevărat. Trăim într-o țară unde câteodată nu dorim să vedem lucrurile care se întâmplă.

Anul trecut s-a întâmplat. Nu pot spune unde, pentru că nu am acordul doamnei Bica. La un moment dat, poate va vorbi, pentru că are multe de spus. Au fost mai multe persoane care au bătut-o, nu cunoștea pe nimeni.” a dezvăluit avocata Laura Vicol.

Citiți și:  ULTIMA ORA! Bica și Rizea, CONDAMNAȚI!

Întrebată dacă mai vorbeşte cu Alina Bica, avocata a spus că vorbesc mai rar, probabil pentru a n-o pune în pericol şi pe ea, mai ales că tocmai ce a născut.

”Am vorbit la telefon. Plângea. Am plâns amândouă la telefon, am vorbit despre mama ei care a murit anul trecut și acesta era oful ei cel mai mare, că mama ei nu a putut să vadă aceste achitări. Acest dosar în care a fost achitată i-a distrus viața” a spus Laura Vicol.

” După bătaie pe care a primit-o în parcare, a decis să plece în Costa Rica, unde a stat imobilizată la pat. Acel accident era, de fapt, bătaia din parcare. A fost pusă pe jos și lovită cu picioarele. Se punea problema unei intervenții la coloană” a mai explicat avocata pentru Antena 3.

Citiți și:  Alina Bica, declarații-bombă în fața judecătorilor italieni (presă)

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

5 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile