Dezvăluiri halucinante ale fetiței de 13 ani însărcinată cu un băiețel de 10 ani: „După ce ne-am cunoscut am ajuns în pat”

Cei doi copii din Rusia, Darya și Ivan, care urmează să devină părinți, au spus că s-au cunoscut în urmă cu un an și că între ei a fost dragoste la prima vedere.

Darya, în vârstă de 13 ani, însărcinată în opt săptămâni, susține că Ivan, în vârstă de 10 ani, este tatăl copilului ei.

Ea insistă că acesta este adevărul, deși medicii i-au pus povestea la îndoială, având rezerve cu privire la faptul că băiatul de 10 ani ar fi putut să o lase însărcinată.

„Un prieten al meu ne-a făcut cunoștință, iar la două zile după aceea, eram împreună. Ivan mi-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Am încercat să petrecem cât mai mult timp împreună. Ne place să ne plimbăm pe stradă ținându-nhe de mâini și să ne sărutăm”, a spus fata de 13 ani.

Darya a mai spus că a fost ideea lui Ivan să facă amor și că s-au încuiat în camera lui. „Nu am crezut că la vârsta asta poate să facă așa ceva. M-am gândit că nu e va întâmpla nimic”, a spus ea.

La rândul lui, Ivan a spus că i-a oferit fetei de 13 ani trandafiri la prima or întâlnire și că nu este posibil ca altcineva să fie tatăl copilului ei.

Fata și mama ei vor să păstreze copilul. Încă nu au făcut un test ADN, pentru că încă nu este posibil.

Mama lui Ivan a spus că ea îl crede pe fiul ei când acesta spune că este tatăl copilului pe care îl va naște Darya, la 13 ani.

Un vecin al celor doi copii a apărut, de asemenea, în emisiune, spunând că fata a avut un partener mai în vârstă și că pur și simplu s-au gândit să spună ci Ivan este tatăl copilului. Darya a negat această variantă a poveștii.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

141 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile