DEZVALUIRI GRELE despre cazul Caracal. Ale cui sunt oasele găsite?

Alexandru Cumpănașu revine cu noi declarații cutremurătoare despre ancheta din cazul Caracal. A vorbit despre oasele găsite în casa criminalului.

Alexandru Cumpănașu, nepotul Alexandrei Măceșanu, susține că experții Institutului Național de Medicină Legală (INML) nu au analizat încă rămășițele umane găsite de anchetatori într-o lizieră dintr-o pădure de lângă casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă.

„Acea cutie sau în ce se pun acele rămășițe nici nu a fost deschisă. Despre ce analiză vorbim? Cutia nici nu a fost deschisă. Cei de la INML nu au analizat nimic pentru că nu au deschis cutia. Informația este certă pe care o dau. DIICOT-ul a spus că nu a primit nimic. DIICOT-ul, după ce eu am infirmat (că ADN-ul de pe rămășițele ridicate din pădurea de lângă casa din din Caracal ar fi ale Alexandrei -n.r.), oamenii au spus clar, nu au primit de la INML care să confirme ceva. Mă refer la cele din liziera din pădure, desigur”, a declarat Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.

Anchetatorii au găsit marți alte fragmente osoase și dinți într-o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti, indicată de Gheorghe Dincă, medicii legiștii din zonă concluzionând că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană, a anunțat DIICOT. Rămășițele au fost transmise Institutului Național de Medicină Legală (INML) pentru analiză.

Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că are numele celor patru și un martor “de o credibilitate foarte mare” și că a dat aceste nume și toate informațiile Parchetului, iar de mai bine de o săptămână nu s-a făcut nicio audiere în acest sens, pentru a se stabili dacă vreunul dintre cei patru are vreo legătură cu principalul suspect al crimelor din Caracal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.