Dezvăluiri explozive! CINE semnează ‘condamnarea’ lui Kovesi!

Udrea șterge pe jos cu Laura Codruța Kovesi. Fostul ministru al Turismului face dezvăluiri despre relația dintre fosta șefă a DNA și Florian Coldea.

În contextul în care Kovesi a primit sprijinul unor state puternice, Elena Udrea vine cu explicații. Fostul ministru spune că fosta șefă a DNA și Florian Coldea au făcut „servicii economice” unor state puternice.

„Au dat loc liber in Romania pentru multinationale, marile companii, ale statelor importante, acces la resurse naturale, astea sunt tipurile de servicii pe care Coldea si Kovesi le-au facut tarilor cu care se lauda acum ca au decorat-o. Am fost martora la lucruri prozaice. Dl Coldea avea interes ca firme care exportau cereale sa fie scoase pe piata sa ramana una singura, era o firma care provenea dintr-o tara partenera a Romaniei extrem de importanta (…) Dansa era un instrument, daca trebuia sa aresteze un patron sau sa inchida o firma, executa un dosar penal. Strategia o facea Coldea. Si-a satisfacut si ea niste mici orgolii de femeie (…)”, a declarat Elena Udrea la TVR 1.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *