Dezvaluiri EXPLOZIVE care cutremură scena politică! Rareș Bogdan: ‘Mi-au transmis că mă arestează’

Într-un dialog în stradă cu protestatarul Marian Tivilic Moroșanu, zis Ceaușescu, Rareș Bogdan a făcut o dezvăluire explozivă.

Rareș Bogdan susține că a riscat să fie băgat la pușcărie în perioada în care i-a înfruntat pe Liviu Dragnea și Victor Ponta.

„Când eu sau tu riscam în fața lui Dragnea, când eu am avut bilete de avion cumpărate să plec, ăștia nu existau. Eu aveam bilete să plec cu familia, că mi s-a spus că, dacă câștigă Ponta, mă arestează. Deci, dacă câștigă Ponta, mă arestează. Mi-au transmis unii, nu el: Domne, dacă nu pleci din țară, vei fi aresta, pleacă din țară!

Băieții ăștia, care stau acum în spatele tastaturii, stăteau sub pat și în dulapuri. Băieții ăștia, care astăzi înjură, trei sferturi din ei n-au fost în stradă niciodată”, i-a spus Rareș Bogdan lui Ceaușescu, în contextul în care protestatarul i-a zis că sunt oameni care îl înjură pentru că nu a tăiat pensiile speciale.

Rareș Bogdan i-a declarat lui Marian Ceaușescu că PNL-ul a votat tăierea pensiilor speciale, doar că s-au opus CCR și Renate Weber.

În legătură cu primarii PSD transferați de PNL, Rareș Bogdan a reacționat că „aici oamenii ne pot înjura”.

Sursa: bugetul.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *