Dezvăluiri despre jigodia care a rupt în bătaie suporteri la meciul cu Ungaria

Fişa postului unui director de imagine în România: să bată! Bogdan Oprea, patronul BGS, explică pozele din ProSport cu fiul său lovind cu pumnul: „A fost acolo ca director de imagine. Andrei a intervenit alături de colegii lui”

bgs-fiu-patron

Incidentele din tribune de la meciul dintre România şi Ungaria, încheiat 1-1, continuă să fie un subiect de discuţie din cauza intervenţiei violente a celor BGS, companie care trebuia să se ocupe de protecţia suporterilor. La o zi de la disputarea partidei, cei de la BGS au emis un comunicat prin care au anunţat faptul că au reziliat unilateral contractul cu Federaţia Română de Fotbal, iar şeful acestora, Bogdan Oprea, a vorbit despre incidentele de sâmbătă seară, arătându-l cu degetul pe Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, care a dat declaraţii contradictorii în ultimele zile. Iniţial, a lăudat organizarea partidei, pentru ca apoi să se răzgândească şi să acuze BGS.

Luni, ProSport a dezvăluit faptul că Andrei, fiul lui Bogdan Oprea, s-a implicat în bătăile de pe Naţional Arena, fiind surprins de fotoreporteri în timp ce le oferea o mână de ajutor angajaţilor tatălui său. Andrei Oprea lovea un om căzut, cu mănuşi de bătaie cu întărituri pentru degete. Mai mult decât atât, acesta avea spray cu piper în mână şi nu purta însemnele firmei, ci un tricou polo de de la Ralph Lauren. Şeful BGS a oferit pentru sportnews.ro o explicaţie halucinantă. Bogdan Oprea susţine că Andrei a fost pe stadion în calitate de director de imagine, unul care este normal să intervină alături de colegii de firmă în cazul în care lucrurile par să fie ieşite din control:

„S-au legat total aiurea de el (n.r. – se referea la articolul din ProSport). Fiu-meu are 21 de ani, a absolvit un colegiu care, în ultimii 25 de ani, este între primele 50 de colegii din SUA, nu este un golan. A fost pe stadion ca director de imagine. E bărbat, nu e femeie, a intervenit alături de colegii lui din firmă. Nu a purtat cagulă, ca golanii ăia din galerii, nu şi-a pus gluga pe cap. Lui i-a explodat o petardă la 30 de centimetri în faţa lui. I-au ars genele! Putea să orbească, ce era să facă? Repet, a fost alături de colegii lui de firmă. Copilul era la muncă, nu făcea smardoisme, golănii. A vorbit cu ungurii în engleză. În schimb, nemernicii care l-au atacat aveau cagule pe cap!”, a fost explicaţia şefului BGS referitor la subiectul ProSport.


RESPONSABILITATEA UNUI DIRECTOR DE IMAGINE

Asigură o bună promovare a firmei. Reprezintă firma în cazul unor contracte importante.

Citeste si REVOLTATOR: Un paznic jegos al BGS se lauda pe Facebook ca a batut suporteri romani la meciul Romania – Ungaria (FOTO+VIDEO)

„Colaborarea n-a fost aşa cum ar fi trebuit”

„Nu pot eu să fac agenda FRF, să îi spun pe cine să învite în casă. Dar colaborarea nu mi s-a părut că a fost aşa cum ar fi trebuit. Când au dat de greu, au renunţat să ne mai susţină. Nu mi se pare OK. Imediat după meci, Burleanu ne-a felicitat. După care s-a răzgândit, după ce au apărut anumite imagini. Au fost date doar anumite imagini. Federaţia nu a fost alături de noi, oamenii de acolo au făcut acele afirmaţii publice fără să ne consulte”, a mai declarat Bogdan Oprea pentru sportnews.ro.

ale-6683

„Jandarmeria a dat cu tunul, dar n-a greşit, mulţimea nu mai putea fi stăpânită”

Şeful BGS a continuat, apărându-şi angajaţii şi scoţând în evidenţă neglijenţa federaţiei de a vinde bilete la meci în zona care se aflau galeriile celor de la Dinamo şi „U” Cluj. Cei dintâi sunt consideraţi a fi unii dintre cei mai violenţi suporteri români. „Noi nu am greşit, uitaţi-vă pe imagini! Am dat cu spray-uri mici, cu jet subţire. În schimb, Jandarmeria a dat cu gaze, cu tunul, dar nu a greşit, fiindcă mulţimea nu mai putea fi stăpânită. Şi acum susţin că ne-am făcut treaba cum ar trebui. Avem şi noi angajaţi bătuţi. Îmi pare sincer rău pentru acele persoane care au avut de suferit. Îmi pare rău, dar peluzele de pe stadion sunt nesigure. Vin cu copiii la meci… N-ai ce să faci în peluze cu copiii. E o zonă nesigură! Peluzele de pe stadion sunt un focar  de violenţă, oamenii nu ar trebui să se ducă acolo. Cine se duce, îşi asumă riscuri. Sunt nişte sceleraţi acolo, ce să cauţi cu copilul acolo sau dacă eşti gravidă?” , a mai spus Oprea.


Citeste si

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.