Dezvaluiri de ULTIMA ORA de la Casa Groazei din Caracal. News alert

Apar noi detalii şocante în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a făcut noi dezvăluiri în momentul în care a fost adus din nou la locuinţa sa, cunoscută drept Casa Groazei. Criminalul a oferit noi detalii cu privire la atrocităţile pe care le-a făcut. Mai mult, ancheta se pare că va fi reluată de la zero.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, susține vineri că Gheorghe Dincă a oferit noi indicii, în cadrul interogatoriului la care a fost supus în cursul nopții.

”Vom efectua o cercetare complexă, vor fi sectorizate toate zonele și se va lucra în echipe. Vor fi verificate și acele gropi de beton, dar în prealabil vom degaja zona. În cadrul interogatoriului, inculpatul și-a menținut declarațiile, a oferit noi indicii care vor fi valorificate în cadrul anchetei. Nu vă pot spune ce indicii ne-a oferit.”, a spus Porime.

Ancheta, reluată de la zero
Anchetatorii au reluat vineri, la o săptămână de la începerea percheziţiilor, cercetările la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, în prezenţa acestuia, el fiind suspect în cazul dispariţiei adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Potrivit Antena3, cercetarea a fost reluată de la zero și va dura cel puțin patru zile. Ancheta este efectuată de trei procurori de la DIICOT – Structura Centrală, sub coordonarea şefului DIICOT, Felix Bănilă.

Zeci de polițiști, procurori și jandarmi participă vineri la percheziții la casa lui Gheorghe Dincă. La operațiune participă inclusiv criminaliști cu mare experiență, spun surse din anchetă, anunță Observator tv.

Aceleași surse spun că vor fi făcute și excavații, pentru a găsi noi probe în ancheta legată de crimele comise de bărbatul de 66 de ani. Perchezițiile se desfășoară la o săptămână după ce poliția din Caracal a intrat în casa lui Gheorghe Dincă, pentru a o salva pe Alexandra Măceșanu. Intervenția a avut însă loc la 19 ore după ce fata sunase la 112, anunțând că e captivă în casa bărbatului.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu