Dezvăluiri de ULTIM MOMENT! Ce i se pregătește lui Dăncilă. Este dezastru!

Rareș Bogdan a vorbit despre moțiunea de cenzura ce urmează să fie depusă de opoziție dar și despre situația economică din România. Liberalul consideră „că situația e mult mai gravă”.

Rareș Bogdan a vorbit la Digi24 despre demersurile liberalilor în vederea moțiunii de cenzură.

„La cele 98 de semnături ale liberalilor trebuie adăugate semnăturile tuturor celor care vor un guvern responsabil. Îi invit pe toți să semneze moțiunea. România nu poate continua cu un astfel de guvern. Calculele nu trebuie făcute politicianist”, a spus el.

Bogdan precizează că moțiunea va fi depusă doar atunci când va exista garanția că are șanse să treacă.

„Am mai avut discuții cu domni care se băteau cu pumnul în piept că trebuie schimbat guvernul, dar la vot jumătate erau plecați din sală. Trebuie să folosim responsabil acest glonț al moțiunii de cenzură – și o să-l folosim”, a spus acesta.

Liberalul a vorbit și despre cifrele economice care în opinia sa sunt îngrijorătoare: „Imediat ce părăsesc câte unii corabia aflăm că vorbim de 9 mld lipsă la buget, asta înseamnă că situația e mult mai gravă”.

PNL nu va primi în rândurile sale „niciun primar, parlamentar, lider PSD”, pentru că „timp de trei ani acești oameni și-au bătut joc de români”, a conchis Rareș Bogdan.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu