Dezvăluiri de SENZATIE in SCANDALUL Ayahuasca!

Noi dezvăluiri apar în dosarul ritualurilor șamanice ale lui Gelu Oltean, fostul șef al spionilor de la Interne.

Gelu Oltean și iubita sa au fost prinși după un caz asemănător, din județul Harghita. Procurorii ajuns la clinica din București după ce au intervenit într-un alt ritual de purificare.

Adina Anghelescu a vorbit joi seară despre controversatul caz cu ayahuasca.

„M-am interesat de unde a pornit. Totul a început în luna mai. Sursele mele judiciare au spus foarte clar că s-a lucrat foarte mult. Poliția germană a semnalat că a oprit în luna mai pe aeroportul din Frankfurt un colet cu trei kilograme de mescalină. Apoi au urmat schimburi europene, tot felul de discuții și s-a mers pe o livrare supravegheată Frankfurt-Brașov”, a precizat Adina Anghelescu la Antena 3.

„La Brașov există un cetățean care cunoștea locațiile în care aveau loc astfel de ceremonii de purificare, știa de aceste plante și acest cetățean a ajutat organele judiciare. S-a livrat noul colet și s-a dezvăluit locația din Harghita, unde au fost primele descinderi la o pensiune aflată lângă o pădure. Au fost găsite zece persoane care erau în stare euforică și opt tipuri de droguri, nu numai Ayahuasca.(…) În privința coletului de la Brașov pe ordinul de livrare era scris că e vorba de 7,5 kilograme, s-au descoperit doar două. Deci cinci se consumaseră sau au fost date altor filiere. Se vor descoperi și alte rețele”, a spus ea, joi seară, la emisiunea „Punctul de întâlnire”, a completat jurnalistul.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *