Dezvăluiri cutremurătoare despre moartea lui Cornel Galeș! Cum s-a produs tragedia: Erau trei în mașină

Ies la iveală noi dezvăluiri cutremurătoare despre decesul lui Cornel Galeș. soțul Ilenei Ciuculete. S-au aflat toate detaliile tragediei. Iubita și nașa lui Cornel Galeș au oferit primele detalii de la producerea accidentului care i-a fost fatal bărbatului

Este oficial! Din păcate, văduvul cântăreței Ileana Ciuculete a încetat din viață. Au ieșit la iveală primele detalii ale cumplitului accident în urma căruia acesta și-a pierdut viața. Accidentul de mașină i-a fost fatal lui Cornel Galeș.

Cum a murit Cornel Galeș

Informația morții lui Cornel Galeș se confirmă oficial. Viviana, iubita și șefa bărbatului, a revenit cu o declarație în urmă cu puțin timp, în care anunță decesul iubitului ei. „Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu de să zic. Dumnezeu sa îl odihnească!”, a mărturisit Viviana pentru wowbiz.ro.

Mai mult, nașa de cununie a lui Cornel Galeș a oferit și detalii cutremurătoare despre accidentul din Spania. Doina Belu spune că soțul Ilenei Ciuculete nu a avut nicio șansă. S-a descoperit și cadavrul bărbatului.

„Erau trei în mașină, Cornel la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care erau în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, a explicat Doina Belu, conform sursei citate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.