GENERAL

Dezvăluiri cutremurătoare despre crimele de la Bascov!

politia crima. 720x417 1

Crimele de la Bascov au șocat pe toată lumea. Imaginile de la locul faptei sunt greu de descris, lucru afirmat și de un medic legist care are ani de experiență în spate. De asemenea, au apărut noi informații cu privire la motivul pentru care s-a ajuns la aceste crime.

Vestea momentului! S-a aflat motivul care a dus la crimele din Bascov. Nimeni nu se aștepta
Crimele care au avut loc în județul Argeș au șocat pe toată lumea. Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Bascov, și-a ucis părinții, fratele, cumnata și nepoate în vârstă de cinci ani. Ulterior, el a încercat să se sinucidă în pădurea din apropriere, dar a fost prins de organele de ordine.

Cel care a descoperit cadavrele a fost chiar cumnatul lui, care a cerut imediat ajutorul unei vecine. Imaginile de la fața locului sunt greu de descris în cuvinte, spun martorii, lucru confirmat și de un medic legist.

Conf. univ. dr. Dan Manu a declarat că ceea ce a văzut în acest caz nu a mai întâlnit niciodată în zeci de ani de când profesează în acest domeniu.

De asemenea, el a precizat că autorul acestor crime a folosit corpuri contondente pentru a le lua viața celor din familia sa.

”Ceea ce am văzut în această seară nu am văzut în zeci de ani de când sunt medic legist. Ca modalitate de agresiune din partea autorului, corpuri contondente, mai exact pietre, de diferite dimensiuni, și obiecte tăietoare, despicătoare”, spune medicul legist.

Primul membru al familiei are a fost ucis a fost tatăl suspectului
Primarul comunei Bascov, Gheorghe Stancu, a declarat că bărbatul l-a ucis mai întâi pe tatăl său și apoi pe mama sa. Ulterior, el și-a ucis și fratele geamăn.

După ce cumnatul său a plecat de acasă, bărbatul a traversat strada și și-a ucis sora și nepoata.

”L-a omorât pe tatăl, când a ieşit din baie, după spusele celor prezenţi aici. Pe mama a prins-o când a ieşit afară din casă. După aceea a omorât și fratele, a trecut strada în casa cealaltă unde locuia sora și fata. A omorât-o pe sora și pe fetiţă”, spune acesta.

Motivul din spatele crimei teribile
Surse apropiate acestei familii care a sfârșit tragic spun că bărbatul a acumulat mai multe frustrări de-a lungul timpului. Potrivit lor, bărbatul era nervos din cauză că toată familia l-ar fi luat de prost.

”Era nervos pentru că era ținut ca prostul în casă, era luat drept prost de toată familia. Dimineață a avut un moment de furie și, cu un ciocan și mai multe pietre, i-a atacat pe rând pe toți din familie. Cele mai multe lovituri sunt în zona capului, în partea din spate, ceea ce sugerează faptul că și-a luat victimele prin surprindere. Nu știu ce a avut cu nepoata, dar dacă erau 7, 10 în casă, pe toți îi omora. Rămâne să vedem ce reiese în urma cercetării la fața locului pentru că nu poți pune bază foarte mult pe ce spune el. Trebuie adunate probe, văzut urmele de sânge, locul în care a fost găsită fiecare victimă. Se va reface toată scena crimei, iar suspectul va fi dus la o expertiză psihiatrică”, spun sursele.

Sursa: capital.ro

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.