fbpx
POLITICA

DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE de DINCOLO de MOARTE. DOCUMENTUL în care judecătorul Stan Mustață a descris PAS CU PAS procesul ARESTĂRII SALE. Voiculescu: „A fost asasinat”

mustata

Judecătorul Stan Mustață a scris într-o declarație notarială despre felul în care se dorea înlăturarea completului din care făcea parte alături de judecătorul Florică Duță. Acesta a dezvăluit tot procesul, pornind de la arestarea sa și pensionarea „prematură” a colegului său.

„Conform afirmațiilor publice ale lui Băsescu, Coldea spunea: „mâine îl luăm pe Mustață și o băgăm pe Camelia Bogdan”.

Astăzi, Coldea este bine mersi iar Mustață este mort”, a scris Dan Voiculescu pe blogul său.

În dosarul „I.C.A.”, acest judecător a avut curajul să spună: „nu sunt dovezi în acest dosar și nu am cum să condamn”. des

Acesta prezinta prin intermediul site-ului citat și declarația notarială a judecătorului Mustață.

Judecătorul Mustață Stan susține că alegerea acestei zilei pentru arestarea sa nu a fost întâmplătoare, ci se dorea transmiterea unui mesaj către toți judecătorii.

„Arestarea mea s-a efectuat în dimineața zilei de 29.04.2014, în care trebuia să intru în sedința de judecată pentru dosarul I.C.A”, a declarat judecătorul Stan Mustață.

„Alegerea acestei zile nu a fost întâmplătoare, mesajul era dur și clar pentru judecătorii…cine nu se lasă controlat, așa va păți!!”, se mai arată în declarația judecătorului.

Judecătorul a continuat să facă dezvăluiri în declarația sa, spunând că la acea dată, „era planificat pentru luarea măsurilor de arest preventiv judecătorul Mihai oprescu, un agent acoperit SRI”.

„Prin arestarea mea s-au creat presiuni inimaginabile asupra colegului meu de complet – judecătorul Duță Florică. Nu am probe directe în acest sens, dar, judecătorul Duță Florică împlinise 60 de ani, la 28 ianuarie 2014, și într-o discuție cu mine și-a împărtășit dorința de a rămâne în justiție până la 65 de ani. Nu poate exista altă explicație a pensionării sale, la doar 60 de ani, decât presiunile exercitate asupra sa.

Primul pas fusese făcut…înlăturarea completului Mustață – Duță, care nu se lăsa controlat. Mustață fusese arestat la 29.04.2014. Duță și-a anunțat pensionarea după nici o lună…de presiuni”, se mai arată în declarația acestuia.

„Au promovat doi judecători și le-au dat cele mai grele dosare ale completului desființat. Atenție: Trebuie verificată această informație! Eu am aflat de la diverse persoane că nu toate dosarele completului Mustață – Duță au fost repartizate celor doi promovați! Acestora le-au fost date doar cele „Grele”. Cele ușoare au fost soluționate de alte complete! Dar trebuie verificată aceasastă informație”, a mai spus acesta.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.