DEZVALUIRI Cine ar fi omul din spatele lui Klaus Iohannis?

Jurnalista Anca Alexandrescu a făcut o declarație cutremurătoare, marți seară, în cadrul unei emisiuni. Aceasta a dezvăluit cine este, de fapt, omul care îl influențează pe președintele Klaus Iohannis. Se pare că este vorba de un cunoscut om de afaceri din România.

Jurnalista Anca Alexandrescu a făcut o declarație cutremurătoare, marți seară, în emisiunea „Culisele statului paralel”, despre omul care este, de fapt, în spatele lui Klaus Iohannis.

„Cine are cea mai mare influență la Klaus Iohannis? Dragnea spunea de generalul Pahonțu, ca și Gelu Vișan. Confirmam noi că și din afara țării sunt influențe uriașe. Nu ne speriem și vă oferim informații. Aflăm că președintele Klaus Iohannis e influențat și de un personaj de aici, din România.

Un personaj pe care mulți și-l amintesc,. Eu mi-l amintesc sigur pentru că, atunci când eram copil, mergeam cu tata pe terenurile de fotbal, în special la Sportul Studențesc.

E vorba de Aurică Muntean, fostul fotbalist, astăzi milionar în TOP 500, deținător al hotelului „Împăratul Romanilor” din Sibiu, hotelul Aurelius din Poiana Brașov și Carpați din București, și la Alba Iulia, hotel Cetate, avea și pe la Arad.

Dar mai aflu că e implicat și în mafia lemnului și că are o influență uriașă asupra lui Klaus Iohannis”, a afirmat Anca Alexandrescu, marți, la Realitatea PLUS.

Carantină totală în România! Se va închide totul. Când se va introduce
Aurel Eugen Munteanu este cel mai bogat sibian. Omul de afaceri în vârstă de 65 de ani deține prin firmele controlate de el Hotelul Împăratul Romanilor și magazinul Dumbrava, în municipiul Sibiu, dar deține spații comerciale și de cazare în mai multe orașe ale țării.

Momente grele pentru Anca Alexandrescu
Anca Alexandrescu a trecut recent prin momente extrem de dificile, după ce tatăl său a încetat din viață.

Jurnalistul și gazetarul Horia Alexandrescu a încetat din viață, săptămâna trecută, la vârsta de 74 de ani. Omul de presă s-a stins după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

Trista veste a fost confirmată chiar de fiica sa, jurnalista Anca Alexandrescu.

”Tata a plecat”, a scris Anca Alexandrescu, fiica jurnalistului, pe 20 septembrie, pe contul de Facebook.

Horia Alexandrescu s-a născut la 9 aprilie 1947, în București și a fost ziarist, director și fondator al unor gazete în peisajul media de după anul 1989, autor a 6 volume de publicistică, moderator al mai multor emisiuni de televiziune, președinte al Fundației Române pentru Jurnalism.

Sursa: capital.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *