Dezvăluiri care aruncă în aer justiția! CINE l-a pus pe Tudorel Toader să o revoce pe Kovesi

Dezvăluiri care aruncă în aer justiția! Ingrid Mocanu a ieșit la atac și îl amenință pe fostul ministru, Tudorel Toader, să spună cine l-a pus să o revoce pe Kovesi.

„Tu-Dorel continuă ”dezvăluirile”: cică s-a opus și la legea recursului compensatoriu dată de Parlament. Propun următorul episod, măi Aburel: cum ai stricat tu prin OUG (ca să poată să țipe pe trepte magistrații haștagieni că îi atacă pesedeul și ”Dragnia” prin OUG – uri) Legile Justiției, făcute de Comisia lui Iordache cu magistrații, în Parlament.
Păi bre, securilă, știu că acum vrei să dezvălui tuturor protectorilor tăi că tu chiar erai un haștagian iohannist infiltrat de Tăriceanu, la schimb cu libertatea lui, în guvernele PSD – ului… dintre cei care aveau trasată țintă: ”dragnea la pușcărie”. Eu dezvăluiam asta în timp real, mulțumesc că acum îmi confirmi și tu! Doar pesedeii cădeau pe spate când dădeai tu lecții de grădiniță juridică la televizor și doar Tăriceanu mai știa planul tău: iată că i-a ieșit!

Acum am și eu o rugăminte de dezvăluire (că eu știu) către publicul larg: spune oamenilor cine te-a pus (cu nume și prenume, că dacă nu spun eu) să o revoci pe Kovesi (că scăpase de sub control și începuse să ajungă cu anchetele la ei, adevărații ”corupți” ai acestei țări).
Și încă o solicitare de ”dezvăluire”: cine te-a pus să NU îl revoci pe torționarul Lazăr?
PS – da, oameni buni, cam atât poate să numească în funcții cel mai mare partid al țărișoarei … I told u”, scrie Mocanu pe Facebook.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.