DEZVALUIRI BOMBA. S-a detonat nucleara în PSD! Planul lui Dragnea din pușcărie: Fostul șef PSD decide totul (surse)

O adevărată nucleară s-a detonat în PSD. Planul secret al lui Liviu Dragnea s-a aflat. Ceea ce decide fostul șef PSD din pușcărie e de-a dreptul șocant. Social democrații au spus totul. Se va declanșa un scandal imens după această dezvăluie bombă.

La asta nu s-ar fi așteptat nimeni. Liviu Dragnea continua să fie șeful PSD, dar și al Guvernului chiar dacă a ajuns la pușcărie. Acesta decide totul, anunță unele surse din interiorul PSD. Mai mult, și epurările recente care păreau a fi anti-Dragnea au fost comandate chiar de acesta.

Toate ordinele acestuia au fost transmise de Dragnea printr-un system bine pus la punct chiar înainte de a fi încarcerat. Dragnea a lăsat informații câtorva persoane de încredere prin care menține controlul asupra PSD și Guvernului.

Citiți și:  Ce face Irina Tănase după despărțirea de Dragnea, înainte de Crăciun?

Consultanții evrei au avut zilele trecute o discuție de o oră și jumătate cu Viorica Dăncilă în care i-au furnizat o foaie de parcurs, spune o sursă de mare încredere.

Și asta nu e tot. Alegerile prezidențiale nu mai reprezintă o miză pentru cei de la PSD. Analiștii israelieni mizează pe lipsa de cooperare a Opoziției și au sugerat ca PSD și ALDE să se concentreze pe păstrarea actualei majorități parlamentare în vederea alegerilor locale și parlamentare din 2020. Iar planul a început să fie implementat, anunță comisarul.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  BREAKING NEWS | Irina Tănase, chemata de procurorii DNA, la prima oră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.