“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

DEZVALUIRI BOMBA dupa audierea lui COLDEA – DRAGNEA, INFORMATOR la SRI? Informatii incendiare

coldea

Dupa ce Florian Coldea a afirmat, in timpul audierii din Comisia SRI, ca “erau politicieni voluntari care solicitau intalniri pentru a oferi informatii conducerii SRI”, deputatul Lucian Stanciu-Viziteu, membru al Comisiei, se intreaba daca nu cumva era si Dragnea un informator al SRI.

“Florian Coldea a declarat ieri in cadrul audierilor din Comisia de control a SRI ca au existat politicieni care se declarau voluntari sa ofere informatii si solicitau pentru acest lucru intalniri cu conducerea Serviciului Roman de Informatii”, arata deputatul USR, Lucian Daniel Stanciu-Viziteu, membru al Comisiei de control.

“In acest context l-am intrebat pe Florian Coldea daca unul dintre acesti politicieni voluntari era si Liviu Dragnea, insa am primit raspunsul clasic pe care il ofera serviciul in momentul in care nu poate comenta sau dezvalui o informatie, si anume celebrul “nici nu confirm nici nu infirm”. Mentionez ca in alte situatii, ofiteri ai SRI sau conducerea serviciului au respins ferm alegatiile pe care le-au considerat neadevarate”, continua liderul USR.

“Coldea a mai explicat ca anumiti politicieni, cand au vazut ca relatiile institutionale cu oficiali ai SRI nu le asigura protectia in fata legii, au inceput sa atace institutia. Fostul numarul doi din SRI l-a oferit ca exemplu in acest sens pe Sebastian Ghita, fugit astazi in Serbia”, arata Viziteu.

VEZI SI: DELIR pe facebook la PONTA – POSTARE INCENDIARA despre DRAGNEA: „materie prima” pentru DNA

“In ciuda faptului ca prezenta lui Florian Coldea ar fi putut oferi clarificari suplimentare asupra unor chestiuni de interes public, am avut tot timpul senzatia ca presedintele Comisiei de control a SRI, domnul Claudiu Manda, a refuzat sa duca discutia in directia corecta. Am avut senzatia, timp de 8 ore, ca grija principala a domnului Manda a fost aceea ca nu cumva domnul Coldea sa spuna ceva ce ar putea aduce prejudicii directe domnului Liviu Dragnea. Probabil asa se explica si discutia privata dintre domnul Manda si generalul Coldea, de aproximativ jumatate de ora, dinaintea inceperii audierii.”, explica Viziteu.

“Intrebarile domnului Manda au cuprins mai degraba frustrarea si nemultumirea liderilor PSD si nu numai, care au fost condamnati sau trimisi in judecata ca urmare a interceptarilor SRI sau a muncii operative depuse de profesionistii acestei institutii. Senzatia de final in urma celor 8 ore de audieri a fost aceea ca in PSD se vor gasi oricand politicieni care sa hartuiasca si sa umileasca ofiteri de informatii, nu cu scopul de a afla adevarul ci doar pentru a proteja persoanele cu probleme penale din partid”, incheie Viziteu.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.