DEZVĂLUIRI BOMBĂ despre VIZITA lui Dragnea în ISRAEL. PLANUL liderului PSD

Programul de guvernare al PSD, care a fost unealta prin care liderul social-democraților, Liviu Dragnea, a ajuns la putere are acum un efect de bumerang. După ce noile măsuri fiscale au provocat o tensiuni în coaliția PSD-ALDE, cât și nemulțumirea noului premier Mihai Tudose, acum Dragnea „s-a hotărât să rupă pisica și să apeleze la ajutor străin”, plecând în Israel, a dezvăluit, pe Facebok, senatorul PNL, Florin Cîțu.

„La PSD s-a furat mireasă!

A început balamucul!

După cum spuneam în raportul meu, economia României, condusă cu picioarele pe ghidon de cârmaciul Liviu, se îndreaptă vertiginos spre haos.

De câteva zile, premierul Tudose, mârâie la plutonul de la BNR. Măsurile propuse de aceștia din urmă i-au distrus debutul guvernării. Principalul subiect, încasările de la ANAF și mai ales activitatea acestei instituții (încasările din TVA sunt cu 6% mai mici față de 2016). Deși au participat efectiv la ambele programe Dragnea, șefii acestei instituții sunt depășiți de realitatea economică.

Ieri Dragnea a constatat, în sfârșit, că mai bine rămânea inginer. Într-o discuție, a zis că nu înțelege cum unii l-au pus să crească salariile asigurându-l că acestea se vor plăti singure din creșterea consumului și automat a încasărilor la buget.

VEZI SI: ANUNT BOMBA a lui Victor PONTA – „Din septembrie voi…”

Acum, săracul, este forțat să devină filosof. Nu mai știe ce să facă. Dar a venit Tudose cu soluția. Decapitarea ANAF și mai slăbim presiunea mediatică pe guvern. Iar Dragnea, disperat, a zis s-o încerce și pe asta.

A rămas însă supărat pe propunerile plutonului de la BNR care l-au dus într-un scandal de care nu avea nevoie. Nici el nu mai știe despre ce program vorbește când merge în emisiuni. Aceeași problemă o au și ceilalți comunicatori din PSD. Astfel, întreg PSD-ul, plutonul de la BNR, Vâlcov și pe cine or mai găsi caută disperați varianta a III-a a programului de guvernare. Dar au o problemă cât casa de credibilitate.

Oamenii sunt praf.

Ce nu știe PSD-ul, dar nici voi, este că Liviu s-a hotărât să rupă pisica și să apeleze la ajutor străin. Liviu pleacă în turneu și începe cu Israel. Ce facem dacă obține cetățenia și rămâne acolo?”, a scris senatorul PNL, Florin Cîțu, pe Facebook.

VEZI SI: LOVITURA FATALA pentru DRAGNEA – Raportul „Doi ș-un sfert” despre Dragnea și TelDrum: Rețea infracțională (VIDEO)

Șeful Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, va efectua o vizită în Israel, în perioada 11-13 iulie, la invitaţia preşedintelui Knesset-ului, Yuli-Yoel Edelstein, potrivit unui memorandum aprobat de Biroul permanent al Camerei. Liderul PSD a mai vizitat Israelul în luna martie, tot la invitaţia lui Edelstein.

Premierul Mihai Tudose l-a chemat ieri, la Palatul Victoria, pe șeful ANAF, Bogdan Stan, pentru a vedea „despre ce este vorba în ograda domniei sale şi să vedem în ce măsură putem implementa repede acel punct din programul de guvernare cu splitarea TVA-ului”. Șeful Executivului a precizat, înaintea întâlnirii cu Stan că are în vedere „înlocuirea tuturor celor care nu-şi fac treaba”. (sursa)

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile