Dezvăluiri BOMBĂ! Cu ce se ocupă Florian Coldea acum și cu ce cunoscut om de afaceri este în turneu de promovare! Ce spune fostul director al SRI tuturor despre Laura Codruța Kovesi

Florian Coldea a fost trecut în rezervă la începutul anului 2017, dar a continuat să rămână cadru didactic în cadrul Academiei Naționale de Informații. Însă asta nu este tot. El și-a înființat și o firmă.

Jurnalistul Dan Andronic a făcut o serie de dezvăluiri incendiare în cadrul unui interviu la Realitatea Tv. Acesta a povestit că fostul prim adjunct al SRI şi-a înfiinţat o firmă de consultanţă şi că este sprijinit de omul de afaceri Bogdan Buzăianu, care până nu demult avea probleme penale.

Interesant este că nu s-a mai auzit nimic despre problemele în Justiţie ale acestuia în ultima vreme. Dan Andronic a dezvăluit şi că Florian Coldea s-ar afla într-un turneu de promovare al propriei firme şi că acesta insinuează peste tot că deţine în continuare controlul în stat. Mai mult decât atât, fostul director operativ al SRI transmite că Laura Codruţa Kovesi este cea care a creat haos pentru că înebunise complet şi că putea fi şi mai rău, dar el a mai atenunat dezastrul.

Citiți și:  News alert. Jurnaliștii de la NY Times vorbesc de luptători ucrainieni antrenați în România

“Florian Coldea era destul de tăcut, dar am reţinut ceva de la el. Mi-a spus odată. Dane, nu există prietenii, există doar interese”, a spus Dan Andronic la Realitatea Tv, care a mai adăuga şi că Vasile Dâncu este bun prieten cu Coldea.

Dan Andronic a mai precizat şi că Traian Băsescu ştia doar 10% din tot ceea ce se întâmpla în jurul său pentru că informaţiile nu ajungeau complete la acesta.

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu